Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Logan 1.6 vs BMW 1.6 1.8 "Craiova"

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• teddyb
    a răspuns
    as trece la 125hp pe 1140-1120kg...ar fi ceva interesant si in cazu asta...

Lasă un comentariu:

• Razv
    a răspuns
    Doar daca dai jos supraalimentarea :->.

Lasă un comentariu:

• teddyb
    a răspuns
    hmmm...interesanta provocare!!:> cu o submarca BMW merge provocarea?!?tot 1.6L este.... :>

Lasă un comentariu:

• Razv
    a răspuns
    Postat în original de rZvBooM Vezi post
    Daca nu va scuipati degeaba:-? ce dracu aveti vere cu ale BMW`uri ? Ce e cu remarcile gen: " Impecabil la 1000 de euro" ? Bine ca aveti voi de 20`000 de euro care cad mai repede decat o "coaja" de BMW de 1000 de euro :-j, iar atunci cand va cad masinile stati si va uitati la ele ca nu aveti bani sa le reparati :-j

ON: Felicitari baieti, din ce vad a iesit frumos :-?
    Daca nu ai idee despre ce e vorba cu acea remarca de ce te bagi ?

ps: ai situatia mea financiara sa stii daca am bani sau nu sa repar o masina ? Mai usor ca pana una alta tu te plimbi cu masinile lu' taticu' si nici nu esti negru pe plantatie 9 ore pe zi...

Lasă un comentariu:

• rZvBooM
    a răspuns
    N-am ambreiaj buuuuuun X(X(X(X(

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Da, iesi frumos, pacat ca dura asa putin .
    Oricum luni, sau marti ne vedem iar tot formatia asta si cu hiena.

Lasă un comentariu:

• rZvBooM
    a răspuns
    Daca nu va scuipati degeaba:-? ce dracu aveti vere cu ale BMW`uri ? Ce e cu remarcile gen: " Impecabil la 1000 de euro" ? Bine ca aveti voi de 20`000 de euro care cad mai repede decat o "coaja" de BMW de 1000 de euro :-j, iar atunci cand va cad masinile stati si va uitati la ele ca nu aveti bani sa le reparati :-j

ON: Felicitari baieti, din ce vad a iesit frumos :-?

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Sa vezi ce se aprinsese Adi, tura masina mai sa-i sara pistoanele prin capota.

Lasă un comentariu:

• eddyboy
    a răspuns
    Haha Nebunie !!

Lasă un comentariu:

• Razv
    a răspuns
    Postat în original de hiena Vezi post
    clar ! dacă și francezii fac mașini..eu nu sufăr după marcă, doar îmi place mult acest model, E36 !
    Impecabil la 1000 de euro .

Lasă un comentariu:

• Andraey
    a răspuns
    Eu rad , glumesc ... el mai are putin si o da in injuraturi
    Francezii fac atelaje pe 4 roti si vin bun! Asadar ramai cu bmw tau in paradisu tau

Lasă un comentariu:

• DeLuXe
    a răspuns
    Relax baietii, radem glumim ... chill

Lasă un comentariu:

• hiena
    a răspuns
    clar ! dacă și francezii fac mașini..eu nu sufăr după marcă, doar îmi place mult acest model, E36 !

Lasă un comentariu:

• Andraey
    a răspuns
    Postat în original de hiena Vezi post
    tinere..dacă ai de gând să compari tinicheaua de peugeot cu BMW..înseamnă că ești prea fantezat de o mașină pilaf
    M-am adresat lui ddk daca cumva nu stii sa citesti, el are mai mult simtul umorului ... si nu compar Peugeot cu bmw eu mi-am luat masina pe post de cotet, sa nu ma ploua cand merg pe strada ... si in nici un caz nu ma compar cu tine, nu sufar atat dupa marca si dupa masina! Stii am in oras destui oameni mandrii de masinile lor, oameni "fatezati", cum ai inventat tu acest cuvant si care sufera de fiecare data cand cineva se uita cu indoiala la "agoniseala" lor si nu vreau sa descoper si aici astfel de tipi ... Asa ca bye bye

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    =)) 1-0
    Speed, hiena are motor 1.8 si iti accepta provocarea. Ramane sa discutam cand va intalniti.

Lasă un comentariu:

Procesare...
X