Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Citroen C4 1.6 HDI vs orice pana in 130 CP

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Citroen C4 1.6 HDI vs orice pana in 130 CP

Doar de fun... Numai in Bucuresti

La vara daca ajungi pe la mare in Constanta cred ca iti gasesti cativa concurenti.

Comentariu

La tg-jiu cand ajungi ma anunti.
      sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Dupa ce am deschis topicul,mi-am adus aminte ca pe forumul asta sunt mai multi constanteni decat bucuresteni .
        PWR la vara o sa fiu vreo 2 saptamani in Constanta,cred ca prin iulie,ne vedem atunci daca e...

Speed in weekendul asta sunt la Tg-Jiu,daca nu sunt ocupat,ne intalnim.Ai facut ceva modificari la motor?

Comentariu

Ceva minor 1-2 caluti acum a dat caldura si trebuie sa ma apuc de treaba.saptamana asta trebuie sa ajung pe la craiova sa iau arcurile de la DOW-ul si pe la motor sa vedem ce scot din el.

Comentariu

Cati cai are 1.6 hdi si ce modificari ai ?
            M.as da eu cu tine cu honda del sol stock wk asta nu sunt in buc dar ma intorc luni

Comentariu

Cu o Honda civic 1.5 101cp m-am dat eu stock amandoi si ma facea cu 1 masina jumate pe 400m.

Comentariu

Nu stiu ce sa zic m-am dat cu pasat tdi 131 cai , bmw benzina144 cai ,audi a6 tdi136 cai , ford focus tdi 118 cai si i-am cam facut numai cu cauciucuri de iarna
                eu am 1.6 125 cai bineinteles vtec , short shifter din fabrica , lunch control

Comentariu

Pofta buna. j/k

Fiat Linea 1.4 T-Jet de 120 CP este ok? De curiozitate mai mult. Fac 0-100 in 9.2 secunde, masina fiind stock.

Comentariu

Un Peugeot 205 GTI, 1.9, 122cp merge ?
                    sigpic .

Comentariu

OK,eu n-am mai intrat pe aici de ceva timp,vad ca sunt ceva doritori. Markizu ma faci cu Del Sol,eu m-am dat cu un Civic normal de 120 cp si m-a facut,oricum ne intalnim si vedem ce iese. Lasati-mi id de mess pe PM sau ceva de contact,eu weekendul asta sunt liber,ne putem intalni mai multi daca e.

Comentariu

Poate ajung in vara asta prin Bucuresti si ne intrecem in lupta dreapta...

Comentariu

Procesare...
                        X