Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Peugeot 407

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Peugeot 407

Va salut din nou .Vad ca sunt primul cu 407 ce posteaza la masina mea.Masina este din 2004, 2.0 hdi 136 CP, are 150.000 km.
    De cand am luat-o i-am facut plafonul negru , lampile la fel(le-am sters dupa o saptamana pentru ca nu mi-au placut),i-am cumparat presuri speciale pentru 407.
    Urmeaza sa vopsesc bandourile in culoarea masinii, interiorul negru lucios,bandourile de pe plafon sa le fac si pe ele negre si momentan cam atat.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SNC00199.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	287,4 KB 
ID:	49771 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SNC00197.jpg 
Mărime:	388,1 KB 
ID:	49770 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SNC00228.jpg 
Mărime:	186,0 KB 
ID:	49772 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SNC00232.jpg 
Mărime:	212,2 KB 
ID:	49776 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SNC00240.jpg 
Mărime:	168,2 KB 
ID:	49775 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SNC00238.jpg 
Mărime:	156,5 KB 
ID:	49773 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SNC00239.jpg 
Mărime:	195,6 KB 
ID:	49774

Un salt enorm de la 306 la 407.
    Chiar cea mai frumoasa din felinele de la Peugeot.
    Te rog sa ne spui cit a costat achizitionarea masinii si cit consuma extraurban cit si urban.
    Foarte frumoasa si foarte atragatoare , un confort si o forma de invidiat la asemenea felina .
    Felicitari pentru achizitie.

Comentariu

Multumesc frumos!Consumul nu stiu ce sa zic la drum intins 5-6 ,iar prin oras 7 maxim 8.Masina am luat-o de la un prieten si i-am fosta masina 306`le si diferenta.Eu sunt foarte multumit de ea pana acum si sper sa fiu si in continuare.
      Apropo ma gandesc sa dau jos autocolantul de pe plafon ca nu prea ma mai incanta.

Comentariu

Da , ai dreptate in una din poze ai plafonul fara colant si ii sta mult mai bine.
        Sa faci mai multe poze sa ne clatim si noi ochii cu ceva frumos.

Comentariu

Din pacate nu prea am mai avut timp de ea, am renuntat la colantul de pe plafon si cam atat.
          Am schimbat ambreiajul cu volanta , pivot,rulment fuzeta dreapta,suporti motor,cu partea mecanica nu mai am nici o problema.Cand am timp am sa ii trag niste poze mai frumoase.
          Fișiere atașate

Comentariu

Cit a costat kit-ul de ambreiaj si volanta.
            Cred ca ai avut volanta mobila si de aceea ai ajuns sa o schimbi.

Comentariu

Pai piesele au costat 2630 lei(disc,placa,rulment presiune, volanta) pe LUK tot la fel aveam si pe masina , iar manopera 300 lei si am avut garantie la montaj 30 de zile.A fost volanta cu masa dubla si incepuse sa scoata zgomote la relanti si cam facea figuri , nu prea mai intra in viteze si de asta am schimbat tot kit`ul.

Comentariu

As vrea sa ii cumpar profil cromat pentru a face grila fata dar nu stiu sigur ce sa fac.Voi ce spuneti , sa o las asa sau sa ii pun?
                Fișiere atașate

Comentariu

Daca pui originala merita. Se asorteaza cu bandourile.
                  sigpic .

Comentariu

@5inci- ai scapat ieftin , la unele autoturisme doar volanta costa 3000 lei.

Comentariu

Da, ma situez undeva la mijloc .Un nou update , am vopsit consola , gurile de ventilatie si capacele de la butoanele electrice de la usi in negru lucios ca la modelul nou.Am sa revin maine cu poze, poate am timp sa o si spal

Comentariu

Te asteptam cu poze.

Comentariu

Pozele , acum e acum ca nu stiu ce sa fac cu mahonul.L-as face tot negru lucios dar mie sa nu fie prea mult negru, eu ma gandeam la un carbon gri deschis.
                          Fișiere atașate

Comentariu

Nuuuuuuu sa nu schimbi culoarea mahonului din interior.
                            Este forte frumoasa asa , parerea mea.
                            Alti dau bani grei pe el si tu ii schimbi culoarea?
                            Repet , parerea mea.

Comentariu

Nu mi se pare ca se asorteaza cu nimic mahonul.Si ma gandeam sa il colantez cu negru lucios ca sa aibe continuitate,am vazut la cineva la fel.Si cand ma plictisesc colantul il pot da jos imediat.

Comentariu

Procesare...
                              X