Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Peugeot 405 Sri

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Al meu intra putin pe rosu , aprox 6900 .... dar oricum ea are put. max la 5700 .
    sigpic
    Marius Mihăescu | Photography
    Peugeot 405 Sri

Comentariu

Dap stiu , dar cu resoftare si ax cu came cred ca il duc pe la 6500 puterea maxima , asa am inteles de la niste baieti de afara de au pus xu10j2te pe 205 si scotea vreo 280 cp la 7000 nu mai stiu sigur pe ce forum era , am sa caut ....

Oricum prea tari 405-urile spre deosebire de xantia aia , dreacu aia la 60 subvireaza de o gasesc dracii, pacat ca majoritatea sunt cu motoare mici si pe motorina.

Comentariu

Pei Xantia este mult mai grea...si nu o prea ajuta suspensiile... este mai mult de comfort nu de alergat cu ea . A mea are 1130 de kg iar o Xantia este cam cu vreo 400 de kg mai grea .
        sigpic
        Peugeot 405 Sri

Comentariu

, a mea are 1060 kg cu 4x4 , are alte scaune , alta punte fata , nu are plastice dealea pe la motor , nimic , pregatita de raliu , si pe cantar cu rezervorul gol si fara sa fie cineva in ea are 960 kg .

Comentariu

Și o poza cu felina in acțune :>
            ( Nu sunt xenoane ).

Fișiere atașate
            sigpic
            Peugeot 405 Sri

Comentariu

Sambata avem intalnire la Ploiesti ce faci vii si tu?
              In progress 1st 206+

Comentariu

@ Andraey - ai Pm .
                sigpic
                Peugeot 405 Sri

Comentariu

salz , fa-mi si mie o poza la minunatia ta de motor , ma intereseaza zona cu suportul de prindere ,ala de al curele si pozitia alternatorului si a pompei de directie . multam mult .

Comentariu

salut, o să ți fac după Paște . Până atunci o am pe asta

app.. Un Paște fericit tuturor !

sigpic
                    Peugeot 405 Sri

Comentariu

Mah , nu stiu ce aparat foto ai , dar iar i-ai facut poza cu "antipraf" !!
                      sigpic

Comentariu

ai ac la masina nu ? , ai acelasi suport cum e si pe xantia mea , nu mai e nevoie de poze , ms oricum

Comentariu

@ SAILOR MAN - asa arata motorul in mom de fata

@ majestiqe - da ,are A/C , cu plăcere , mai ai nevoie de ceva spui și vedem :>
                          sigpic
                          Peugeot 405 Sri

Comentariu

Mariuse , arata f. curat , de parca ai merge doar prin casa cu ea.
                            Eu l-am spalat pe al meu acum cateva zile , asa , cat de cat , si dupa un drum la Bucuresti pe o ploaie torentiala ... arata de zici ca l-am tavalit prin noroi.
                            Si o chestie ce mi-a atras atentia la tine , tubul ala din cauciuc de la filtrul sport , pare ca e ff moale , si se stranguleaza cand accelerezi . Poate ii faci vreo modificare pe viitor , cu ceva mai profi.
                            Iar cureaua de accesorii , pare si ea cam obosita .
                            sigpic

Comentariu

Pei nu prea se murdărește la mine pt că scutul este aproape plin ( are decât 3 găurele mici ) , iar filtrul cu tot cu tubulatură l-am luat de la k&n special pt. 405 . Oricum o să incerc să o intrețin căt mai bine și să ii rezolv problemele , pt că m-am atașat foarte mult de ea .

Poze cu Leuțul de azi :

sigpic
                              Peugeot 405 Sri

Comentariu

Foarte frumos arata langa urmasul lui.
                                Oricum un SRI se deosebeste clar pe langa toate modelele din familia lui.
                                Dotari , tehnica , tinuta de drum , aprope tot ce tine de masina este diferita de modelele din familia lui.
                                Cand spui SRI la Peugeot , spui totul la superlativ.

Comentariu

Procesare...
                                X