Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ce ai facut acolo?...alea sunt noile faruri care le vei pune pe masina?
exact
Poze de la intalnirea F-urilor
Intre timp masina a primit anvelope noi 195/50R15, geamuri electrice fata, trapa a devenit electrica, placute de frana, alte lumini undercar, manere de deschidere a usilor din interior cromate si alte maruntisuri.
Lucrul contiunua cu farurile,unul e aproape gata,celalalt prinde forma
lumineaza foarte bine si imi place foarte mult cum arata cu farul negru,pentru asta o sa modific si semnalizarile sa fie in ton cu farurile
Vor fi lupe si pe faza scurta si pe lunga,sper sa pun si un bixenon, ma gandesc daca sa le pun angel eyes sau nu.
A iesit misto farul ! Bravos ! Cu xenon o sa lumineze foarte bine . Banuiesc la la semnalizari , dispersorul din fibra il vopsesti la final odata cu farurile in culoarea masini , nu?
Succes, si spor la treaba in continuare .
Laurentiu tu vrei sa o faci OZN si nu spui.
Pai numai Opel nu o sa arate daca continui asa .
In viitorul apropiat o sa te caute cei de la Opel sa le faci un proiect secret semnatura ta.
Hai ca imi place si continua asa ca te v-a arata lumea cu degetul pe strada si copiii vor intreba : Dar ce masina este?
Cred ca nu te-ai suparat pe comentariul de mai sus si acum sa nu fiu off: ce ai de gand cu partea mecanica la ea?
Nu am de ce sa ma supar dar nici prea multe laude nu trebuiesc,nu este foarte diferita fata de un astra f standard.
Treaba este ca imi place sa mesteresc tot timpul cate ceva si nu imi plac lucrurile standard si in felul asta imi creez singur diverse chestii la masina sau adaptez de la altele.
Pana acum am adaptat bara de fata de pe un golf 5 cu toate grilele,proiectoarele si spoilarul inferior
bara spate este prelungita cu o parte dintr-o bara de astra H sedan
pragurile au fost pe un GTC si le-am adaptat la mine
lupele din far sunt de Passat B6 2bucati si de Eos alte 2
carcasele de lupe sunt foste proiectoare de Chevrolet Captiva sau Cruze
cercurile galbene din semnalizari sunt din farurile de audi A4
si asa mai departe
Poti pune xenon pe faruri neterminate?
masina sta de 40 de zile si mai are de stat cam 10
toate la timpul lor
deocamdata le-am terminat azi,farurile au becuri H7 de acum,xenon urmeaza
am primit si oglinzile electrice si unul din proiectoarele cu lupa,mai astept unu
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu