Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vectra B2 2.5 V6 CDX

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

De astazi avem si acumulator nou.
    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	acumulator-exide-74ah-eb740~26002214.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	19,4 KB 
ID:	41471

Comentariu

Cat ai dat pe el? din ce vad este de 74Ah.

Comentariu

350RON da e de 74Ah.

Comentariu

In urma unui incident neplacut in care ne-am luat la "tranta" cu linia de tramvai una din anvelopele fata a avut de suferit.
          Cum nu am gasit o anvelopa aceeasi marca/profil si uzura am decis ca pe fata sa trec la Michelin Primacy HP.

Comentariu

Ai mers pe linia de tramvai si ti-ai taiat anvelopele?

Comentariu

Da.S-a infipt o banda de metal in anvelopa stanga fata, si a ramas acolo si s-a rasucit odata cu roata de a ramas incovoiata apoi a iesit.
              Puteam sa bag degetul prin gaura ramasa.
              Din pacate am ramas si cu o bataie.Troncane ceva pe dedesupt la roti.Am tras eu de brate/amortizoare si ce am mai prins pe acolo dar nu-mi dau seama de unde vine.Am programare Vineri la service sa vad ce si cum.

Comentariu

Se pare ca si bieletele antirului au avut de suferit asa ca trebuiesc schimbate.
                Si calculatorul de ABS nu vrea sa comunice.S-a suparat.Dar lasa ca-l tratam noi.

Comentariu

Masina intra la vopsit.
                  Astazi statea la semafor la Sebastian cand un SUV se suie pe mine.Soferul era prea ocupat cu alte treburi asa ca nu si-a dat seama.

Comentariu

De asta nu suport eu jungla aia de Bucuresti, ce e naspa ca nu te poti folosi de masina(cat timp o sa stea in service).

Comentariu

2 zile nu-i bai.Mai naspa cu stresul sa iasa bine, si sa gasesc unde sa o fac.

Comentariu

S-a rezolvat si problema asta.
                        TEASER....

194.88.148.41 by cangri12, on Flickr

194.88.148.412 by cangri12, on Flickr

194.88.148.402 by cangri12, on Flickr

Comentariu

Prima spalare dupa vopsire.

Si acum arata asa:

Dar si asa:

Comentariu

Astazi fiind o zi mai libera am facut multe.
                            Am fost la service si am schimbat bieletele antiruliu,acuma nu mai troncane.
                            Si am aflat si problema cu ABS`ul.Trebuie sa verificat calculatorul.
                            O sa vad cum ies mai ieftin.Cumpar altul saul il repar.BTW daca are careva un calculator ABS de Vectra cu TC astept un semn.

Comentariu

Frumoasa masina si se vede ca ai mare grija de ea nasol cu incidentele neplacute... bafta !!!
                              BMW E46 318i

Comentariu

Ca si facut, Joia trecuta troncanea si bocanea pe spate de ziceai ca s-au mutat cei 7 pitici in rezervor si sapau dupa carbuni.
                                Astazi am fost la serice si am schimbat racord flexibil la evacuare ca cel vechi era cam dus.Si am descoperit ca bucsile bumerang de pe spate(probabil originale dupa cum aratau) au cedat.Asa ca le-am inlocuit pe toate 4.Alta viata,piticii au plecat la Alba ca Zapada.

Comentariu

Procesare...
                                X