Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vectra B2 2.5 V6 CDX

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Te-a prins macar echipat corespunzator cu anvelope de iarna?

Comentariu

era echipat corespunzator, inca nu e 1 noiembrie.

cum ti se par ebc-urile? :> alta viata este? comparativ cu de-alde ferodo sau alte individualitati dinastea.
      sigpic

Comentariu

De unde gume de iarna acuma pe masina.Cine se astepta sa ninga?
        Franele sunt super.Cateodata ma mai sui pe ele si opresc de-i dau pe pasageri cu capul de parbriz.
        Abia astept upgrade`ul si pe fataSi daca avem noroc furtune cu insertie metalica.

Comentariu

Moar pics...

Comentariu

The "weekly" wash.

Si inca 5000km.

Comentariu

Si Duminica am spalat-o frumos,si apoi am umblat cu ceva treaba prin oras.

Cand m-am intors a trebuit sa parchez in fata blocului sa las ceva greu acasa.Ma apropii usor de bordura si vad ca nu atinge bara deci ma urc cu botul pe bordura.Caci altfel nu aveam loc si ar fi insemnat sa "dublez" parcarea.
              Cand dau sa cobor din pacate masina s-a lasat prea mult si s-a proptit cu bara in bordura.Aud un zgomot si apoi o tablita de metal cade pe capota.Cobor sa vad patania si din fericire bara nu a patit nimic.Doar s-a rupt suportul si nu mai statea prinsa.
              Am sunat la un atelier sa vad daca ii gasesc pe baieti acolo,si din fericire lucrau si duminica,asa ca m-am dus incetisor sa punem bara la loc.

Comentariu

Dupa multe cautari de carene fata si gasit pe la magazine doar fake`uri dintr-un plastic foarte prost, m-am decis sa cumpar Second Hand, care au sosit saptamana aceasta.
                Astazi le-am montat si cu aceasta ocazie am trecut la configuratia de iarna.Jante 15" echipate cu Fulda Kristall Montero II de 195/65/15.
                Din cate am observat masina se manevreaza mult mai usor.Tocmai de am ras de un Passat 2.0DTI.
                Tot luna aceasta am primit si un premiu pentru frumusete.Acesta consta in produse de ingrijire pentru masina.

Deasemenea rotile de vara au intrat la "hibernare"
                Spalate,tratate cu ceara,infasurate in celofan.

Comentariu

Ideal era daca aveai un garaj sa le tii la umbra, ma refer la rotile de vara.

Comentariu

Rotile stau la "racoare" oricum.Nu e asta problema.
                    Asa au stat si astea de iarna pana acuma.

Comentariu

Astazi am fost la service si am montat spirala care nu mai functiona si i-mi dadea erori la airbag in volan si nu mergeau nici comenzile de pe volan.
                      Deasemenea am montat motorasele reglaj faruri care lipseau si am tras firele pentru actionarea lor.
                      Iar pentru asta o sa trebuiasca sa fac rost de blocul de lumini cu comanda manuala.

Comentariu

Work in Progress.

Comentariu

Si ne mai si rasfatam

Comentariu

Am rezolvat si cu reglajul faruri.Acuma este functional.

Si masinuta a mai primit un cadou.
                            Carcasa cheie originala G.M.

Va uram un An Nou Fericit!

Comentariu

Cat costa o astfel de cheie in reprezentanta?

Comentariu

Eu am schimbat doar fata cu butoanele.20RON.
                                Cheia completa cu transponder si imperechere este cateva milioane.

Comentariu

Procesare...
                                X