Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Talking crazy frog corsa b 1,0 "broscutza:"
Adună
X
-
Bine ai venit!!
In primul rand doresc sa iti transmit felicitarile de rigoare pentru munca depusa de tine si fratele tau la acest proiect.
In al doilea rand , va urez mult succes pe mai departe si sa va vedem la numeroase competitii automobilistice .
In al treilea rand te rog sa fii mai explicit in fisa tehnica a masinii , daca ai facut modificari la motor , suspensie , Km efectuati ai masinii si nu in ultimul rand te rog sa specifici consumul de combustibil care eu il cunosc deoarece am condus un astfel de model si pot spune ca .... dar mai bine te las pe tine sa dai amanunte .
P.S: Din cei trei cilindri si 16V ai performante foarte bune la clasa ei.
Comentariu
-
Imi cer scuze ca nu am mentionat ....masina are acum fata de fabrica puse de mine urmatoarele.....filtru sport,jante pe 16 cu anvelope 195/45/16,ceasuri bord cu turometru,interior colorat,bixenon,toba carub,folie carbon plafon folie inchisa stopuri,tun de bass pionier cu statie alpine si condensator,geamuri electrice,......consumu e de la 4 in sus daca mergi ca omu URMEAZA....SUSPENSIE SPORT,SERVO ELECTRIC,VOPSITA TOATA VERDE,STOPURI CU LED,PLASME CEASURI ETCCCC....
Comentariu

Comentariu