Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Nissan Juke-R

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Nissan Juke-R

Nissan Juke-R
    Propulsat de acelas V6 de 480 cv,de la GT-R!

Prezentat cu ocazia evenimentului de lansare a Crossover Nissan,ce s-a desfasurat la Malaga,in Spania,Juke-R a surprins jurnalisti cand a fost prezentat la finalul conferintei de presa,ca oaspete surpriza.Vazut pentru prima oara pe viu,Juke-R continua sa atraga un enorm interes al publicului,multumit amestecului de design indraznet Juke,putere si viteza a masini Nissan,care este simbolul prin excelenta: GT-R.Se naste asa crossoverul cel mai rapid si inovativ din lume.Vor fi realizate doar doua exemplare Juke-R,unul cu volanul pe stanga si un altul cu volanul pe dreapta.Cele doua crossover dezvoltate de Nissan,sunt construite de RML,firma lider in pregatirea de masini sport,sub indicatile celor de la Nissan Technology Centre Europe (NTC-E).Testele masini se vor desfasura la inceputul luni Noiembrie.Juke-R va fi propulsat de legendarul V6 biturbo de 480 cavalli de la GT-R,iar pentru omologarea celor doua masini va colabora si Ray Mallock Limited,firma ce pregateste masini de curse.Juke-R are "inima" motorul GT-R,dar si aceias cutie de viteze secventiala in 6 trepte,instrumentele inspirate tot de la supercarul Nippon,iar acceleratia de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4",asa dar o mica "Godzilla".
    sursa: auto.it

Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Nu-mi place masina asta de nicio culoare.

Comentariu

Motorul este extraordinar, dar masina in sine nu imi place de cand am vazut-o prima oara.
      I don`t drive fast, I just fly low!
      DDK Photography
      sigpic

Comentariu

Procesare...
      X