Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Test drive cu Audi A7 3.0 TDI quattro

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Test drive cu Audi A7 3.0 TDI quattro

Cel mai mare model Audi care poartă denumirea ”Sportback” este Audi A7, un concurent mai altfel pentru deja celebrul coupe cu 4 uși Mercedes-Benz CLS. Am vrut să vedem dacă lui A7 i se potrivește statutul de vedetă, într-un scurt test cu versiunea 3.0 TDI quattro.
    Din față, Audi A7 Sportback este, în primul rând, masiv, dar și foarte familiar, forma farurilor și a grilei de mari dimensiuni fiind o carte de vizită foarte cunoscută (ba chiar există riscul, din unele unghiuri, să ai impresia că botul prelung este al unui Audi R8).Spatele mizează, din nou, pe masivitate, dar îți inspiră și o puternică eleganță. Din imagini, stopurile cam pesimiste, însă, în realitate, mașina are o puternică personalitate, ba chiar un aer nobil. Cele două evacuări proeminente vin să completeze tabloul cu o notă de sportivitate deloc exagerată, în timp ce eleronul integrat în hayon va suscita mult interes în mișcare.

Din lateral, Audi A7 Sportback mizează pe filosofia simplității și a suprafeței vitrate foarte restrânse. Nu este deloc greu să confunzi A7 cu A5 Sportback, la o privire fugară, dar modelul mai mare se detașează datorită prestanței. În plus, se remarcă jantele de 18 inch, cu un design high-tech, dar și foarte artistic față de ansamblul general relativ clasic al mașinii.

Per total, Audi A7 este o prezență foarte agreabilă pentru amatorii de mașini luxoase, dar nu te va evidenția prea mult în trafic, deoarece nu mizează pe opulență, ci pe un stil aristocratic și modern. Și foarte familiar, aparținând în mod clar familiei Audi.

Superba. Atat am avut de zis
    Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
    BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
    BMW E36 Coupe - 1.8

OPEL Calibra 2.0 16V SFI
    Opel Astra GSI
    Alfa Romeo 156
    BMW E34 Touring
    NOW: BMW E39

Comentariu

Arata bine masina, interiorul e belea.
      I don`t drive fast, I just fly low!
      DDK Photography
      sigpic

Comentariu

Din fata e frumoasa rau, dar spatele o strica.. parerea mea.
        Interiorul e foarte misto.. daca e sa-mi placa ceva mai mult la marca asta .. ar fi interioarele, care sunt foarte frumoase !
        PIETON CU PERMIS.

BMW E34 -2.5tds M51D25OL- w/ 17' M5 wheels (SOLD)

Comentariu

Procesare...
        X