Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Publicitate pe masina personala

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Publicitate pe masina personala

Nu stiu daca voi cunoasteti conceptul de publicitate pe masina personala, dar eu l-am intalnit acum cateva luni si cred ca este o idee foarte misto, mai ales ca iti aduce si castiguri suplimentare.
    Tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti gratuit pe siteul acesta http://www.carmedia-group.com/formul...inscriere.html si daca masina pe care o detineti corespunde criteriilor de selectie pentru o campanie, veti fi contactat pentru o colaborare. Treaba e simpla: sa purtati un autocolant publicitar pe caroseria masinii pe toata durata unei campanii publicitare si sa conduceti masina asa cum o faceti zilnic in mod obisnuit.
    Ce ziceti, suna tentant?

Suna tentant, pe langa acele castiguri materiale si masina este protejata(in special vopseaua) de acele autocolante.

Comentariu

Eu sunt inregistrat de mult timp si nimic.

Dar am un coleg care 1 an si ceva a avut o reclama pentru o pensiune in Sinaia, tipul nu prea facea multi km. cu masina deci nu prea era prin trafic. De la acea pensiune nu primea bani ci cazare gratis, pentru el si familia lui. Apoi l-am vazut, si acum are, cu reclama la o firma de vidanjare. Aceasta ii da echivalentul a 100 euro in benzina, deci el are ~2 plinuri de benzina pe luna.

Cu ambele firme a intrat in contact prin cumnatul lui sau ceva neam, deci nu prin acest site, sau altul de profil.
      sigpic .

Comentariu

Autocolant publicitar

@Basti77 Esti inregistrat deja pe siteul Carmedia?

Ideea e ca daca masina ta va corespunde criteriilor de selectie pentru o campanie, vei primi un mesaj detaliat cu date despre client, perioada campaniei, suprafata de masina colantata, dar si suma pe care o vei primi la finalul campaniei. Desigur, o sa vrem si poze cu masina, sa vedem daca e ceea ce cautam.

Se lipeste un autocolant pe caroseria masinii tale si il porti acolo pana la finalul campaniei. Poti primi pana la 400 RON/luna pentru o campanie. Tu conduci in mod normal, asa cum o faci zilnic, si la finalul campaniei esti rasplatit.

Comentariu

cum lla finalul campaniei? pai si de unde avem garantia ca o sa platiti la final?
          =))))) iauzi la finalul campaniei =))))
          BMW E46 318i

Comentariu

catalin_voichita Pai cum la inceputul ei?
            Exact la final! Dam autocolantul jos de pe masina, cutaram suprafata ca sa nu ramana urme si te rasplatim pentru participarea la campanie. O sa iti placa si o sa mai vrei sa participi!

Comentariu

=)))) ma faci sa rad tu ai incredere in mine sa imi dai banii la punerea autocolantului pe masina ? ce zici ?
              BMW E46 318i

Comentariu

apropo tu colaborezi cu firmele care vor publicitate nu?
                BMW E46 318i

Comentariu

tu cand iei banii de la firmele cu pricina ? sa zicem ca mergi pe comision nu?
                  BMW E46 318i

Comentariu

si cat tine campania?
                    BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
                    X