Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

MotoGP

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare foarte rau, pacat!
    https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Alte detalii ... AICI

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Untitled.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	228,9 KB 
ID:	39937

Ironia sortii, cel mai bun prieten al lui, rossi, l-a calcat pe mana, dar i-a smuls casca cu carena, urmat de edwards care l-a lovit in zona toracelui Rossi a anuntat ca s-ar putea lasa de motorsport pe 2 roti. ,,Non ce la faccio piu"

Asa sunt cei cu benzina in sange ... remember Senna
      sigpic

Comentariu

Am auzit ca l-ar fi calcat si pe cap...dar cica nu asta a dus la moartea lui ci mai degraba ranile interne.

Comentariu

Ai auzit? tu esti unuul dintre cei care asculta realitatea tv ... crede si nu cerceta nu?
          In poza de mai sus se vede clar ca nu l-a calcat pe cap, ci pe mana, l-a lovit in casca cu carena, se vede si in film, ca in acelasi timp cu saritul castii, au mai sarit niste bucati de fibra
          sigpic

Comentariu

Da, recunosc ca am auzit pe realitatea tv...au exagerat aia.

Comentariu

Ma batea gandul , sa-mi iau o motocicleta de genul enduro. Normal ca SH , si pe care sa nu ma intereseaza sa o inmatriculez, sau daca imi trebuie carnet pentru ea, pentru ca o duc la tara , si-mi fac de cap in week end-uri cand am chef . Asa ca pe o distractie . Daca mi-as mai gasi macar 2 parteneri de joaca, ar fi super.
              sigpic

Comentariu

@SAILOR MAN E cam periculos fara permis, nu se stie niciodata cand da beleaua peste tine.

Comentariu

Dacă nu este pe drumuri publice, nu cred că trebuie. Sunt altfel condițiile pentru acest tip de moto?

Comentariu

Sa ne readucem aminte de o cursa nebuna, nebuna !!!!
                    BRAVO Rosi & Lorenzo !!!!!!
                    Catalunya 2009 Motogp 'Rossi teaches Lorenzo a lesson!' on Vimeo

Comentariu

Procesare...
                    X