Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

MotoGP

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• MotoGP

Discutam despre ce se intampla in Campionatul Mondial de Motociclism, piloti, curse, echipe si altele .

Maine este cursa in Italia, la Mugello.
    sigpic

Sunt fan Rossi, dar Ducatti e o motoretă mult prea complicată. El se plânge că nu poate fi setată cum trebuie. Făcea o comparatie cu japonezele, unde pentru a modifica un parametru de functionare, trebuia să facă o singură modificare. Aici pentru a modifica același lucru se face mai multe modificări, care apoi vor avea repercursiuni și asupra altor parametrii. Nu știu cum dracu au gândit ăștia. De fapt italienii nu prea sunt recunoscuți pentru soluțiile simple și fiabile.

Dacă rămânea la Honda, ar fi fost campion an de an.

Comentariu

Frumoasă cursa lui Rossi, a recuperat 10 locuri, dar totuși doar 6 la final. Și azi spuneau că au făcut ceva modificări. După ce a crescut aderența pe față, a pierdut-o pe spate și apoi au încercat iar să modifice ceva pentru a avea aderență mai bună pe spate. Oricum se poate ca toate eforturile lor să se concentreze asupra noului model ai mult. Să vedem ce poate scoate și cu ăla.

Comentariu

Prima problema este ca puterea nu este pusa bine "pe asfalt", iar a doua problema, tine de faptul ca e o "obisnuinta" pt Rossi ca in primul an dupa ce a schimbat echipa, sa nu faca nimic.

Nu e bine sa punem problema cu "daca ar fi ramas" Rossi e un pilot exceptional si a demonstrat-o de fiecare data, tocmai asta l-a ajutat sa arate ca stie ce face, campionatele castigate cu fiecare echipa in parte. Trecerea la Ducati, este un ultim pas inainte de retragere, cu siguranta nu va merge mai deprarte, si era normal sa isi incheie cariera in saua unei "echipe de acasa".

ps: Fan Rossi !
        sigpic

Comentariu

Cred că va mai alerga mult timp. Are viteza în sânge. A concurat și la mașini, ceea ce e ceva. Nu a avut rezultate notabile în marile competiții, dar a câștigat curse la un nivel mediu. Iar, cele 2 sunt din lumi diferite și e mare lucru.

După ce pleacă Rossi pentru mine va fi ca moartea lui Senna în F1. Nu mai am pilot favorit. Până la Rossi nici nu mă pasiona moto.

Comentariu

La asta ma gandesc si eu, cum va fi MotoGp fara Rossi. Dupa ce a plecat Schumy din F1 nu m-am mai uitat, eram nebun cu F1 .
            ...de Senna, nu stiu daca l-am prins, sunt aproape major
            sigpic

Comentariu

Anul ăsta se mișcă decent F1. Până acum nici nu aveai la ce te uita.

Comentariu

Noroc cu RedBull si cine tine de volan.
                sigpic

Comentariu

In Superbike nu va uitati? si acolo e batalie interesanta pentru titlu, cu batranul Max Biaggi.

Comentariu

Mă uitam într-o vreme, pe timpul 125cc, 250cc, 600cc cred.

Acum nici nu mai știu când e. Atunci prindeam o săptămână una, o săptămână alta dacă-mi aduc bine aminte.

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                      In Superbike nu va uitati? si acolo e batalie interesanta pentru titlu, cu batranul Max Biaggi.
                      Apropo de Max Biaggi...am avut ocazia sa-l cunosc...a venit intr-o zi pe strada unde locuiesc sa vada o vila aflata in vanzare...i-am cerut 2 autografe cu dedicatie In schimb de urmarit F1,Moto GP sau Superbike,anul acesta nu am avut timp pentru asta.
                      Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Comentariu

BBC Sport - Marco Simoncelli dies after MotoGP crash in Sepang

CRAP!

Comentariu

Dumnezeu sa-l ierte, la 24 de ani, pacat, stiu ca am vazut o gramada de GP-uri si din clasele inferioare cu el(250cc).

Comentariu

Dumnezeu sa il aiba in paza si sa ii daruiasca un loc printre ingeri.
                              Un tribut prea scump pentru astfel de sport , unde viata este la extrem in fiecare clipa.
                              https://www.youtube.com/watch?v=vb791UU354M

Comentariu

Procesare...
                              X