Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Formula 1

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Formula 1

Discutii despre Formula 1,ce echipe preferate aveti ,piloti preferati,etc.

Aaa ... cum de nu m-am gandit eu sa fac topicul asta. McLaren all the way din vremurile de aur Senna-Prost! Imi plac Button, Hamilton si Alonso, tipi foarte talentati. Webber iarasi este foarte rapid. Astept noile masini de la Mercedes (ex brown) si Reno.
    sigpic

Comentariu

Echipa mea preferata este Ferrari...desi in ultimul timp de cand numai este Schumi nu prea e cine stie ce.
      La piloti imi plac Alonso si Button,generatia noua vad ca e la putere acum....mai ales noul Schumacher care cred ca va domina formula 1 in urmatori ani si anume...campionul mondial din sezonul trecut Sebastian Vettel.

Comentariu

McLaren. Daca au rezolvat problemele de aerodinamica cred ca anul asta Hamilton iese primul.

Comentariu

Numai prind Formula 1... ce nesimtire, nu pot sa cred, numai transmite TVR1 nici macar Formula 1, o tara de......

Comentariu

S-a mutat pe Digi Sport, daca ai acest canal.

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
              Numai prind Formula 1... ce nesimtire, nu pot sa cred, numai transmite TVR1 nici macar Formula 1, o tara de......
              Pai daca nu au avut bani sa cumpere licenta de retransmisie ! Eu platesc la firma abonament TVR si Radio si nici macar nu am televizor .Unde se duc banii astia,nu stiu,ca au niste emisiuni de kkt si servesc si gogomaniile puterii.

Comentariu

Asa este dane, iti dau dreptate, au incasari de milioane de euro si nu au bani sa cumpere niste drepturi de televizare la un meci de box, forumula 1....sau macar Liga 1.
                Bine ca le baga pe Digi....sa imi bag eu ceva in digi-ul lor ca au cumparat tot....si Liga 1 de fotbal si acum si Formula 1.

Comentariu

Schumi all the way, chiar daca nu mai e "in his prime" cum spun englezii.Din noua generatie Vettel si Hamilton sunt liderii.Dintre marii campioni din trecut mentionez doar pe Bernd Rosemeyer, Rudi Caracciola, Jimmy Clark si Gilles Villeneuve printre preferati.
                  Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...

Comentariu

Pe anul 2013 campion de necontestat Sebastian Vettel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Fișiere atașate

Comentariu

Procesare...
                    X