Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Mercedes C 180 w202

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Mercedes C 180 w202

Salut

Masina mea este un Mercedes-Benz C180 W202 din '98 varianta Classic dar cu destul de multe dotari optionale cum ar fi senzor de ploaie, 8 difuzoare, senzore de temperatura... si altele de care nu imi mai amintesc acum

Am mai cumparat acum jante pt vara pe 16 de la W203 cu care am sa pun poze dupa ce le montez

Modificari la ea nu am facut dar poate o sa ma lipesc de niste arcuri si amortizoare si niste bari stabilizatoare. in rest nu vad sa aiba rost modificarile ca de e doar un C180 de pensionari

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	mercedes-c180-2.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	133,0 KB 
ID:	47581 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	mercedes-c180-1.jpg 
Mărime:	104,3 KB 
ID:	47582 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	mercedes-c180-3.jpg 
Mărime:	86,7 KB 
ID:	47583

Bine ai venit!!
    Sa o stapanesti sanatos.
    O masina eleganta si arata destul de bine la anii ei .
    P.S: Mai multe detalii despre putere , motor , reparatii survenite si consum ar fii ideal sa cunoastem.

Comentariu

Merci

Ce sa zic motorul este de 1800 cmc, 122 cp, de consum nu stiu ce sa zic... Mercedes zice ca ia 9l mediu eu cred ca ia mai putin. reparatii nu am facut inca... am schimbat doar un furtunel in rest nimic... vorba aia Mercedes = merge+des

Comentariu

Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.
        Cati km ai in prezent si daca i-ai schimbat vreodata setul motor sau macar vreo segmentare daca ai facut la motor?

Comentariu

Masina am cumparato la 170 000 km iar acum are 186 000 iar la motor nu a fost facut absolut nimic. fostul propietar i-a schimbat pompa de frana putin timp inainte sa o iau eu, iar eu am schimbat un furtunas ca era ca de lemn si am zis ca merita si ea unul nou in rest nu a avut probleme. Singura chestie care este cam tipica acestui model este rugina la aripile din fata , mai exact in jurul semanlizatorului de pe aripa cu care inca nu stiu ce sa fac.... sa o repar sau sa schimb aripile cu totul. Ele merg reparate ca nu e patrunsa rugina dar am gasit aripi originale fara semnalizator pe ele... trebuie sa fac un calcul sa vedem ce renteaza mai mult

Comentariu

Nu mananca ulei motorul?
            Distributia in ce stare este...nu o schimbi?

Comentariu

Ulei nu mananca ce este motorul prea mic are 1800 cmc si din 10 mii in 10 mii de km cand trebuie schimbat uleiul mananca cateva grame care nu se vad, iar distributia la mercedes este pe lant si nu se schimba.... cureaua de accesorii se schimba dar foarte rar ca se consuma greu. se poate verifica foarte usor si daca nu este tocita sau inbatranita, nu are rost sa o schimb.

Am pus si jantele de vara .... uite si poze

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	30032011082.jpg 
Mărime:	107,7 KB 
ID:	37656 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	30032011079.jpg 
Mărime:	94,3 KB 
ID:	37657

Comentariu

Salut bai vere! Nu sunt gogule prea mici pe 16"? am eu 16 pe Megane mergeau de AMG 17" sau 18" cat sunt alea?
                Renault Megane Classic LOWrider
                sigpic

Comentariu

Este frumoasa masina, cum zice si Adi, este una eleganta.
                  Sa o stapanesti sanatos!
                  I don`t drive fast, I just fly low!
                  DDK Photography
                  sigpic

Comentariu

merci DJ35DDK

@Reme
                    este complicat rau sa pun jante mai mari decat prevede omologarea .... jantele de pe C 43 Amg W202 adica pe 17'' se pot monta si pot primi si omologare dar implica niste costuri si pana primesc omologarea nu pot folosi masina pentru ca aici daca esti implicat intr-un accident, astia iti iau masina la puricat si daca descopera ceva la ea care nu este trecut in carte/talon, te baga vinovat si esti bun de plata. de aceea am lasat astea pe 16.

oricum am avut ceva probleme cu anvelopele pentru ca eu am vrut 205/55 R16 V adica cu vit max de 240 km/h si cu profil sport, dar am aflat la timp ca pentru acel indice de viteza V imi trebuie omologare pt ca eu am pentru indicele V adica pana la 210 km/h si am avut noroc ca am gasit gume cu profil semisport .... care nu stiu cum se face dar au fost si mai scumpe

Comentariu

Frumoasa masina.Sa o stapanesti sanatos.
                      sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Merci, merci

Comentariu

Arata bine "dihania". Sa o stapanesti sanatos fara evenimente neplacute. Esti prea modest. Auzi la el... masina de pensionar.
                          Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comentariu

Pentru ca era nevoie de un service mic... am facut o vizita la CasaAuto Bucuresti sa schimb ulei, filtre, buji, un furtunas obosit si sa traga baieti de acolo o concluzie asupra starii masinii . Dupa 5 ore masina a fost gata totul perfect mai putzin un amortizor care dupa 13 ani cat are masina a cam inceput sa planga de oboseala.

Concluzie :

Dragi posesori de Mercedes! orice tip de Mertzan ati avea, daca e vorba de service la masina, nu ezitati sa apelati la un service autorizat pentru ca in afara faptului ca serviciile sunt TOP, preturile nu sunt mari!!! Spre uimirea mea este chiar mai ieftin decat la Dacia, Renault sau alte marci LowBudget

Bafta tuturor

Comentariu

Proiectoarele , proiectoarele unde sunt proiectoarele?

Comentariu

Procesare...
                              X