Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

vreau si eu un raspuns daca stie cineva va rog

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• vreau si eu un raspuns daca stie cineva va rog

Am un mercedes C180 w202 din 95 masina am adus-o din germania am inmatriculat-o in romania in 2011 si am o problema i.am schimbat bara de directie pivoti brate fata,pe spate i-am scimbat bucsile de punte acelea mari sunt 4 bucsi nu pot sa-mi dau seama de ce fuge rau de spate pe zapada sau pe trecerile pentru pietoni cum da de umezeala ma arunca de spate si imi toceste cauciucul pe partea dreapta spate pe toata suprafata am fost la 3 service-uri si nu pot sa gasesc ce are.i-am facut si directia daca poate cineva sa ma ajute...

Salut.
    Alin cauciucurile stanga -dreapta au aceleasi dimensiuni pe puntea din spate?
    Unghiurile de cadere sunt facute corect?
    P.S.: Am sa iti rectific comentariul de pe thred-ul lui EMaiL , sa il directionam pentru raspuns aici pe thred-ul tau.

Comentariu

salut

vezi daca ai ASR la masina. La modelul tau din 95 a fost optional, parca. Daca ai, in bord intre turometru si kilometraj ai un triunghi cu semnul exclamarii care atunci cand tu derapezi, el clipoceste. Asta inseamna ca intervine ASR-ul. daca acesta nu functioneaza cum trebuie iti va derapa mai tot timpul.

Verifica daca ai, daca nu stii cum dute la mercedes cu talonul (sau seria de la motos sau sasiu) si intreaba. Nu costa nimic. Tot la mercedes poti face si o diagnoza cu Starul, care iti va spune exact ce este cu masina ta si ce probleme are. Masina poate avea si o erroare tampa care ei o pot corecta. Diagnoza cu Starul te va costa 1-2 h de manopera. iti recomand sa nu te duci la alt service care iti promite ca te rezolva cu diagnoza lor pentru ca o sa dai banii degeaba!!!

bafta

Comentariu

Mergi si fa-i unghiul de fuga...
        sigpic
        SLAMMED DACIA LOGAN
        STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

Am fost la Mercedes astazi s-au uitat putin la ea au facut ce au facut si alti mecanici mi-au spus sa schimbi alte brate alte bucsi am dat comanda maine ,ma duc sa pun si astea ce mi-au zis am bratul oscilant de la roata din dreapta bucsile de la bratul inferior bucsa interioara si exterioara de la fiecare brat.Nu este de la cauciucuri masina am luat-o anul trecut din Germania am avut aceleasi roti nu a facut asa iarna trecuta i-am facut directia fata spate i-am schimbat pivoti bara de directie bucsile de la punte.Maine va spun ce am schimbat si doamne ajuta sa nu mai faca asa.

Nu are asr masina are triunghiul din bord dar nu s-a aprins niciodata.

Comentariu

Asteptam sa ne zici daca s-a rezolvat problema si apoi poate iti prezinti si tu masina aici, faci un topic separat.

Comentariu

Procesare...
            X