Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Mazda 3 MZR-CD 110
Adună
X
-
Eu ca sa fiu sincer ma mir ca arata asa bine masina , mai ales ca ruleaza prin Franta . Nu de alta , dar toata lumea stie cum se parcheaza pe acolo. Si deaia zic , ca arata bine masina , nu-i zgaraiata deloc.
In rest, din 2004 si pana acum banuiesc ca are ceva Km la bord. Esti multumit de masina?sigpic
Comentariu
-
Frumoasa masina,jantele vin super pe ea.Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu
-
salut
salut baieti,deja incep prin a va multumii pt aprecieri, masina are 112.000 kms,pe mazda 3 este acelasi motor TDCI ca pe Ford Focus 2 sa stiti,e un motor care intretinut face 500 de mi de km,eu ii dau numai Castrol Magnatec 5w40 100% Synthese o data la 8000 km,arata bine pt ca stau la casa si am curte cu garaj,in oras nu ma parchez oriunde caci asa e se parcheaza ca draq in franta iar o masina frumoasa nu o poti lasa oriunde pt k sunt prea multi arabi si poate iti dispare sau o gasesti toata zgariata,cat despre jante nu atinge deloc,inainte aveam jante 1000MIglia EVO5 pe ea cu cauciucuri 225/40/18 dar aveau ET'rier 40 si atingeau deoarece ieseau prea mult din aripi,va pun o poza

dupa care le-am vandut (500 Euro cu cauciucuri noi pe ele,la un francez cu o Honda S2000)

si mam interesat pe internet si lumea vorbea k jantele de Mazda RX8 au ET'rier 50 deci intra mai mult in aripi,am gasit la unu si m-am dus si leam cumparat (170 Euro toate 4 cu cauciucuri cu tot inca bune) o ocazie buna,cauciucurile pe ele sunt 225/45/18 mai inalte si cu toate astea tot nu atinge,deci sunt multumit la maxim,jantele de mazda RX8 au 9 Kg greutate bucata,deci foarte lejere,imi plac mult,urmatoarele anvelope vor fi 225/40/18 !!! Ce trebuie stiut este ca pe Mazda3 dau super bine jantele daca e lasata putin caci cu suspensie de origine e direct JEEP,eu am arcuri -3 Cm puse pe amortizoarele de origine,sunt super multumit e foarte confortabila!!!
Comentariu
-
Ma miram eu ca la anii ei sa ramana intreaga daca stateai undeva la bloc . La casa e misto , mai poti sa o speli si sa te ocupi de ea , asa cu simt de raspundere , nu cum se face de obicei in spalatoriile auto.Postat în original de DeLaVega Vezi postsalut baieti,deja incep prin a va multumii pt aprecieri, masina are 112.000 kms,arata bine pt ca stau la casa si am curte cu garaj,in oras nu ma parchez oriunde caci asa e se parcheaza ca draq in franta iar o masina frumoasa nu o poti lasa oriunde pt k sunt prea multi arabi si poate iti dispare sau o gasesti toata zgariata
Pe viitor , ceva planuri de tuning ? Poate o folie pe geamuri .sigpic
Comentariu
-
Salut am 124000 km,merg mult cu ea si pana acum nu am avut nici cea mai mica problema la motor sau shasiu,in afara de o zgarietura de cheie pe partea soferului,ce e bine de stiut e ca modelul de mazda 3 1.6 MZ-CD 110 cai e motor PSA (Peugeot-Ford) e cam acelasi motor dupa peugeot 1.6 HDI si Ford 1.6 TDCI,un amestec cu amandoua motoarele si prelucreat putin de Mazda k sa fie mai solid,de asemencea mazda 3 are shasiul de la Ford Focus II,dar e mai usoara,m-am facut eu cu unu si nu a reusit sa ma depaseasca
Comentariu

Comentariu