Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Mazda 3
Adună
X
-
Foarte frumoasa masina, in special la exterior chiar arata bine masina, farurile mari alungite...frumoase.
Nu stiu cum sta pe curbe...dar banuiesc ca e destul de sportiva masina...mai ales ca si motorizarea o ajuta.
PS. De ce nu ti-ai luat diesel? era destul de sportiva si aveai si consumul la jumate fata de benzina.
Comentariu
-
Diesel nu mi-am luat pentru ca tot timpul am preferat pe benzina, e mai silentioasa. Revizie la ea inca nu am facut, pentru ca masina inca e noua, am luat-o la sfarsitul lui 2010. Iar in legatura cu numarul de inmatriculare, shumi1996 multumesc pentru sfat, era interesant sa il pun mai jos, dar..nu cred ca ar merge la mine, pentru ca la mine daca ar veni sa il pun pe buza spoilerului ar veni mai jos decat la tine, parca prea jos zic eu. Cu problema asta m-am confruntat din prima clipa cand am luat masina dar, cu timpul m-am obisnuit.
A, si am uitat sa spun de curbe, curbele le ia super bine, chiar am ramas impresionat
Mazda 3 sedan TX i-stopsigpic
Comentariu
-
Frumoasa masina,chiar imi place si culoarea e super.
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu
-
Piesele pt Mazda vin din Austria, doar piesele mai deosebite pt modelele rare(in speta RX8) vin din Japonia.Postat în original de adrian17071979 Vezi postSalut!
Referitor la revizii te rog sa ne spui si noua cit te costa si daca piesele sunt din Europa.
Km fara incidente si sa o stapanesti sanatos.
Referitor la revizii, ora de manopera e 120ron la Arian Motors, 1l ulei Mazda Dexelia-59ron.Despre alte costuri pot sa-ti dau detalii relativ la RX8, la alte modele nu am idee.Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...
Comentariu
-
Da, dar nu ma atrag masinile acelea atat de mult cat ma atrage mazda 3. Si nu numai, imi plac in special masinile japoneze.
Parca au ceva special, forme mai pronuntate...au design frumos. Mai ales cand am vazut si conceptul realizat de Mazda, Mazda Furai, am ramas masca. Atasez si o poza.
Mazda 3 sedan TX i-stopsigpic
Comentariu

Strica frumusetea masini.

)

oti sa-l fixezi pe buza spoilerului fata cu capse, cum am facut eu(vezi in poza atasata).

Comentariu