Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Mazda 3

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Mazda 3

Salut. Postez si eu niste poze cu masina mea. E o mazda 3 sedan cumparata in 2010, motor de 2.0, 150 Cp, foarte mulumit de ea.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC04846.JPG 
Afișări:	2 
Mărime:	88,1 KB 
ID:	48532 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC04287.jpg 
Mărime:	71,6 KB 
ID:	48534 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC04254.jpg 
Mărime:	109,1 KB 
ID:	48535 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	mazda34156.jpg 
Mărime:	206,0 KB 
ID:	48536 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC04260.jpg 
Mărime:	119,2 KB 
ID:	48537 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	mazda121233.jpg 
Mărime:	182,2 KB 
ID:	48538 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSC04263.jpg 
Mărime:	176,8 KB 
ID:	48533
    Mazda 3 sedan TX i-stop
    sigpic

Masina arata superb, iar culoare imi place f. tare . Ce ma enerveaza este ca nu mai trebuia sa-i pui numar in fata . Strica frumusetea masini.
    sigpic

Comentariu

Multumesc. Asa e, dar..trebuie sa fim si legali)
      Mazda 3 sedan TX i-stop
      sigpic

Comentariu

Foarte frumoasa masina, in special la exterior chiar arata bine masina, farurile mari alungite...frumoase.
        Nu stiu cum sta pe curbe...dar banuiesc ca e destul de sportiva masina...mai ales ca si motorizarea o ajuta.
        PS. De ce nu ti-ai luat diesel? era destul de sportiva si aveai si consumul la jumate fata de benzina.

Comentariu

Frumoasa masina,culoarea este foarte frumoasa.

Comentariu

Salut!Frumoasa culoare .Am mers cu Mazda 3 si cred ca e cam cea mai sportiva din clasa ei, sa o stapanesti sanatos!.
            P.S.In legatura cu numarul de inmatriculareoti sa-l fixezi pe buza spoilerului fata cu capse, cum am facut eu(vezi in poza atasata).

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	RX-8-0.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	151,1 KB 
ID:	38268
            Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...

Comentariu

Salut!
              Referitor la revizii te rog sa ne spui si noua cit te costa si daca piesele sunt din Europa.
              Km fara incidente si sa o stapanesti sanatos.

Comentariu

Diesel nu mi-am luat pentru ca tot timpul am preferat pe benzina, e mai silentioasa. Revizie la ea inca nu am facut, pentru ca masina inca e noua, am luat-o la sfarsitul lui 2010. Iar in legatura cu numarul de inmatriculare, shumi1996 multumesc pentru sfat, era interesant sa il pun mai jos, dar..nu cred ca ar merge la mine, pentru ca la mine daca ar veni sa il pun pe buza spoilerului ar veni mai jos decat la tine, parca prea jos zic eu. Cu problema asta m-am confruntat din prima clipa cand am luat masina dar, cu timpul m-am obisnuit. A, si am uitat sa spun de curbe, curbele le ia super bine, chiar am ramas impresionat
                Mazda 3 sedan TX i-stop
                sigpic

Comentariu

Frumoasa masina,chiar imi place si culoarea e super.
                  Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.
                  sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Postat în original de adrian17071979 Vezi post
                    Salut!
                    Referitor la revizii te rog sa ne spui si noua cit te costa si daca piesele sunt din Europa.
                    Km fara incidente si sa o stapanesti sanatos.
                    Piesele pt Mazda vin din Austria, doar piesele mai deosebite pt modelele rare(in speta RX8) vin din Japonia.
                    Referitor la revizii, ora de manopera e 120ron la Arian Motors, 1l ulei Mazda Dexelia-59ron.Despre alte costuri pot sa-ti dau detalii relativ la RX8, la alte modele nu am idee.
                    Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...

Comentariu

@Alex cat ai dat pe masina...fac o mica comparatie sa vad ce masini germane sau frantuzesti puteai sa cumperi la aceeasi motorizare?

Comentariu

20000 de euro am dat...
                        Mazda 3 sedan TX i-stop
                        sigpic

Comentariu

La acesti bani puteai sa alegi si un Passat sau Laguna 3, Golf 6 diesel.
                          Oricum e decizia ta, fiecare cu gusturile lui ,banuiesc ca te-a atras ceva la marca Mazda odata ce ai optat pentru ia si banuiesc ca esti fan Mazda de acum inainte...adica doar pe Mazda vei merge(poate o mazda 6).

Comentariu

Da, dar nu ma atrag masinile acelea atat de mult cat ma atrage mazda 3. Si nu numai, imi plac in special masinile japoneze. Parca au ceva special, forme mai pronuntate...au design frumos. Mai ales cand am vazut si conceptul realizat de Mazda, Mazda Furai, am ramas masca. Atasez si o poza.
                            Fișiere atașate
                            Mazda 3 sedan TX i-stop
                            sigpic

Comentariu

E bine ca ai ales o mazda si asa nu sunt asa multe pe strazi si e bine cand stii ca ai o masina mai unica,chiar te felicit pentru alegerea facuta si sper sa atingi cu masina macar 200 000km.

Comentariu

Procesare...
                              X