Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Kia Cee'd 1.4 109HP

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Kia Cee'd 1.4 109HP

Salut, m-am gandit sa va arat si eu masina mea.
    Masina mea este o Kia Cee'd 1.4 109 HP, an 2008.
    Masina are optional are doar vopsea metalizata, in rest este dotata cu dotari standard.
    Modificari nu are, dar ca oricine visez si eu .
    Vreau sa o resoftez, sa ii pun ceva filtre sport, o prelungire de capota ''Bad Boy'', niste suspensii sport H&M, jante(de preferat cu buza mai lata),evazari aripi, evacuare dubla(nu sunt sigur daca se poate), si dupa toate modificarile, daca mai raman bani, o sa ii schimb si culoarea.Daca nu raman destui, ma multumesc doar cu o colantare

PS Pozele sunt facute in graba, cu telefonul.

Eee...te ajung mult modificarile pe care vrei sa le faci...e bine ca ai cu ce sa te misti..si vad ca esti Galatean.

Comentariu

Stiu ca ma ajung mult modificarile, dar prin munca stang usor+sponsorizari de la parinti.Si tu esti tot din galati?

Comentariu

Draguta masina, desi e stock....nu i-am facut nicio modificare...macar o folie pe geamuri sa ii aplici.
        Resoftarea sa o faci la Dimsport, uite aici http://www.supercars.ro/forum/tuning...-dimsport.html avem reprezentanti Dimsport, fiind membru al acestui forum o sa ai o reducere fata de pretul afisat pe site-ul lor.
        In rest sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.

Comentariu

Iti multumesc,dar na, ca orice masina a avut si ea evenimente neplacute.Cand inca mai avea numere rosii, am plecat la munte la Slanic Moldova, cand sa ma intorc, la vreo 50km de Galati, mergeam cu 120(fiin in rodaj, era la limita) si un caine, pe contrasens statea.
          M-am gandit ca, daca ma bag pe contrasens si ma vede ca vin va pleca.Asa a si facut, in ultima secunda sa intors, n-am avut ce s-ai fac si l-am calcat pe cap.Dupa ce l-am calcat am crezut ca masina are bara sparta ceva.Nimic, dar in schimb curgea apa.Am crezut ca s-a spart radiatorul si ca am de asteptat.Spre norocul meu era doar bazinul cu apa pt parbriz.

Un al doilea eveniment neplacut este acela cand am plecat la piata..Cand m-am intors, aripa spate dreapta infundata cu o urma neagra calumea exact intre bara, tripla, si aripa.Mai pe scurt 3 iepuri dintr-un foc.Cand m-am intors seara, ia ghiciti:O honda CRV neagra, fara bara fata, in locul unde mi-a fost lovita masina, cu o blonda de 40 de ani la volan, careia i s-a oprit motorul in intersectie.Ce sa mai cred?Ca ea a fost? :|

Comentariu

Ai avut ceva belele cu masina, dar acolo cu aripa infundata in mod sigur,clar 100% a fost acea Honda...cu femeia la volan.
            Incearca sa te feresti cat mai mult de femei in trafic...chiar si in spatele lor e periculos.

Comentariu

Pai nu am cum sa ma duc asa la femeie, bai tu mi-ai lovit masina da-mi banii.Iar eu nu eram in masina cand a fost lovita...

Comentariu

Sigur a fost blonda.Motorul i s-a oprit de emotie ,te-a vazut si s-a gandit sa nu fie descoperita.

Comentariu

Ceva noutati cu masina?
                  I-ai facut resoftarea?

Comentariu

Procesare...
                  X