Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
M-am gandit sa vin in ajutorul celor care nu stiu , si ar dori sa stie ce dimensiuni pot avea noile anvelope sau jante , in cazul in care doresc sa faca unele modificari , fata de cum vin ele din fabrica .
Si pentru asta puteti arunca o privire aici
Poate multi dintre voi au deja cunostinte in cauza , si sper ca nu va supara ce am pus link-ul respectiv .
Foarte bun acest topic ....pentru ca uni habar nu au ce inseamna sa schimbi jantele mici cu unele mai mari si ce dimensiuni o sa le trebuiasca la anvelope. Un topic excelent
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu