Eu sunt adeptul home made tuning si tot ce vedeti la masina a fost facut de mine, costuri "minime" impact vizual suficient zic eu.
o scurta prezentare:
- motor standard 1.1(64hp) +toba finala sport (am avut si filtru sport dar l-am dat jos)
- bara fata+bara spate (home made) + vopsire integrala @ Reprezentanta Peugeot Otopeni - pile
) na'... ca doar traim in RO
- muzica: difuzoare blaupunkt + subwoofer blaupunkt + statie sony x-plod => cca 200w RMS din ce am inteles de la cineva, ca nu ma pricep si nu m-a interesat. Oricum ce e clar, este ca in interior se aude ft bn, crapa splina
) si asta urmaream,decat pentru mine
NU sa nu ma auda tot cartierul
- interior modificat de mine dar urmeaza sa-l modific iar -clean look. ce o sa vedeti in poze sunt modificari facute acum vreo 3 ani, eram mai tinerel
- faruri+stopuri smoked (home made)
- jante 14" (185/55) (vopsite in garaj de mine)
- modificare culori bord + iluminare neon sub bord
- folie Llumar 95%
- plafon+parasolar colant negru
- si cred ca am mentionat tot.. in linii mari
si cireasa de pe tort.
am GPL, de 3 ani de zile, instalatie noua secventiala multipunct.
Am ajuns la 112 000km si masina am luat-o SH la 67 000km. Am aceeasi remarca a tuturor hyundaistilor... FOARTE MULTUMIT DE EA!! fac naveta, cca 500 km pe saptamana.... so... think
Nu ma pasioneaza viteza si nici nu sunt un "maniac al tuning-ului", sa investesc multi bani in masina. Am ales variata unui home tuning-clean look.
Asa ca pentru planuri de viitor nu am nimic
mi-am aranjat-o cum am vrut, discret si acum ma bucur in continuare de ea 
o scurta prezentare:
- motor standard 1.1(64hp) +toba finala sport (am avut si filtru sport dar l-am dat jos)
- bara fata+bara spate (home made) + vopsire integrala @ Reprezentanta Peugeot Otopeni - pile

- muzica: difuzoare blaupunkt + subwoofer blaupunkt + statie sony x-plod => cca 200w RMS din ce am inteles de la cineva, ca nu ma pricep si nu m-a interesat. Oricum ce e clar, este ca in interior se aude ft bn, crapa splina

- interior modificat de mine dar urmeaza sa-l modific iar -clean look. ce o sa vedeti in poze sunt modificari facute acum vreo 3 ani, eram mai tinerel

- faruri+stopuri smoked (home made)
- jante 14" (185/55) (vopsite in garaj de mine)
- modificare culori bord + iluminare neon sub bord
- folie Llumar 95%
- plafon+parasolar colant negru
- si cred ca am mentionat tot.. in linii mari
si cireasa de pe tort.

Am ajuns la 112 000km si masina am luat-o SH la 67 000km. Am aceeasi remarca a tuturor hyundaistilor... FOARTE MULTUMIT DE EA!! fac naveta, cca 500 km pe saptamana.... so... think

Nu ma pasioneaza viteza si nici nu sunt un "maniac al tuning-ului", sa investesc multi bani in masina. Am ales variata unui home tuning-clean look.
Asa ca pentru planuri de viitor nu am nimic

Comentariu