Masina are motorul b16a2, este din 93.11 si o am de 2 ani si cateva luni...sunt foarte multumit de ea! Mai jos o sa fac o prezentare !
Masina are in momentul de fata:
- capota de carbon
- eleron de pe modelul college cu folie 3 m, carbon fiber look
- suspensii koni reglabile pe duritate si inaltime
- instalatie H4 bi-xenon 6000k
- discuri brembo perforate si crestate, placute textar
- capac culbutori vopsit in camp electrostatic, rosu texturat
- folii geamuri fata deschis, spate dark black
- shift knob type r gunmetal
- evacuare: galerii si intermediara supersprint, catalizator golit, finala Invidia
- jante Rota Grid Bronze 16x7 et 38(sau 39), anvelope good year eagle f1 215.40.16
- ambreiaj japan, volanta fidanza
- mi-am achizitionat si axa de integra type r de admisie, pe aia de evacuare o las asa pentru ca e diferenta doar de un grad intre ele!
_ 2 scoici momo corse replica(f f usoare) + 2 ceasuri suplimentare de la tenzo r (temp si pres. ulei)
- alarma viper 350 plus cu diferite module (modul de recunoastere inchidere centralizata, senzori soc, follow me home, led electroluminiscent)
- Head unit jvc, Amplif magnat 500 w rms(potensiometru habitaclu pentru reglaj bass) + sub Kicker 25cm 300 w rms, speakers front hifonics slim, back alpine spg 13c2 !
Soon to come:
- rebuild complet la motor + upgrade-pist compresie marita, role reglabile, soft, alta evacuare
- re-paint
-cateva mici detalii la ext, un haion de carbon si poate niste oglinzi de carbon spoon style !
Masina are in momentul de fata:
- capota de carbon
- eleron de pe modelul college cu folie 3 m, carbon fiber look
- suspensii koni reglabile pe duritate si inaltime
- instalatie H4 bi-xenon 6000k
- discuri brembo perforate si crestate, placute textar
- capac culbutori vopsit in camp electrostatic, rosu texturat
- folii geamuri fata deschis, spate dark black
- shift knob type r gunmetal
- evacuare: galerii si intermediara supersprint, catalizator golit, finala Invidia
- jante Rota Grid Bronze 16x7 et 38(sau 39), anvelope good year eagle f1 215.40.16
- ambreiaj japan, volanta fidanza
- mi-am achizitionat si axa de integra type r de admisie, pe aia de evacuare o las asa pentru ca e diferenta doar de un grad intre ele!
_ 2 scoici momo corse replica(f f usoare) + 2 ceasuri suplimentare de la tenzo r (temp si pres. ulei)
- alarma viper 350 plus cu diferite module (modul de recunoastere inchidere centralizata, senzori soc, follow me home, led electroluminiscent)
- Head unit jvc, Amplif magnat 500 w rms(potensiometru habitaclu pentru reglaj bass) + sub Kicker 25cm 300 w rms, speakers front hifonics slim, back alpine spg 13c2 !
Soon to come:
- rebuild complet la motor + upgrade-pist compresie marita, role reglabile, soft, alta evacuare
- re-paint
-cateva mici detalii la ext, un haion de carbon si poate niste oglinzi de carbon spoon style !

un turbo nu iar strica.

Comentariu