Anunț
Adună
Regulament sectiune Fotografie
1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin
Masina zilei
Adună
X
-
DDK, intreb ca un om curios, nu ca unu caruia nu i place bmw sau ii plac alte marci...ce e asa de frumos la bmw-urile pe care le ai postat, in afara de sa zicem suspensia sau cine stie ce motorizari au,in comparatie cu ce au postat ceilalti baieti? Din nou, repet, nu din perspectiva ta, ca om care este fan bmw si fara sa mi exprim eu placerea sau displacerea fata de anumite marci..pur si simplu concret si din curiozitate.Mersi.Sorry de off
sigpic
Comentariu
-
Deci:
1. Nu am comentat poza nimanui spunand ca nu-mi place, sau ca masina respectiva e stock, iar BMW-urile puse de mine au un bradulet parfumat in +.
2. Cu suspensie, jante si kitul de M la BMW-urile postate de mine, masina arata mult mai bine decat un kitsch impopotanat cu einspe mii de "uscatoare de rufe", abtibilduri si ec.
Astea-s masinile care-mi plac, asa cum ii place si lui "the red passion" Alfa Romeo.
Comentariu
-
Pai nu..eu asta zic..lasand la o parte faptul ca tie iti place bmw, lui passion alfa sau la unii peugeot sau ce o mai fi...singuru motiv pentru care iti plac e pentru ca sunt bmw deci..de acord cu tine cu kitchurile, da ma gandeam ca o fi ceva mai special, io stiu, o fi vreo vopsea unicat, ceva castigatoare de competitii sau altceva ca sa iasa in evidenta..evident ca nu putem compara designul unei masini din 2011 cu ceva din anii 90 sau italiana cu nemteasca, se stie ca nemtii o duc greu la design, doar, ti am zis, eram curios, dupa cum fiecare posteaza poze cu marcile care le plac, ma gandeam ca poate e ceva in plus...am spus clar si raspicat ca nu mi plac deloc bmw-urile, da n am zis o cu rautate
sigpic
Comentariu
-
SimplitateaPostat în original de Geo Vezi postDDK, intreb ca un om curios, nu ca unu caruia nu i place bmw sau ii plac alte marci...ce e asa de frumos la bmw-urile pe care le ai postat, in afara de sa zicem suspensia sau cine stie ce motorizari au,in comparatie cu ce au postat ceilalti baieti? Din nou, repet, nu din perspectiva ta, ca om care este fan bmw si fara sa mi exprim eu placerea sau displacerea fata de anumite marci..pur si simplu concret si din curiozitate.Mersi.Sorry de off
O masina sa fie frumoasa, in primul rand trebuie sa fie SIMPLA. Din punctul meu de vedere
si nu zic asta doar pentru ca am avut doar BMW'uri
Raman fan Mercedes.
Si in primul rand, gustul si culorile nu se discuta
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
NOW: BMW E39
Comentariu
-

Am inteles unde voiai sa ajungi
Si ca sa fiu on topic...nebunia mea..poate ca nu generatia asta, poate ca nu prea curand, da odata tot o sa am un civic. 

Comentariu