Anunț
Adună
Regulament sectiune Fotografie
1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin
Cateva poze reusite spun eu...
Adună
X
-
Nuferii erau albi... ai dreptate - o am si color (urmatoarele le las asa)
Cele de iarna sunt "naturale"...
Timisoreana - nu o dau naturala ca e doar a mea - DA?!!!
Pozeeee "volumul" 2 - sper sa va placa...
Postimage.org / Upload Completed!
Comentariu
-
Asta e si ideea ca nu fac poze pentru nunta... -" spontan "- spun eu ca e mai bine... dar fiecare cum crede mai bine - oricum multumesc: totusi este un gand de bine
Poze "volumul 3" ... si cand voi mai avea timp voi mai urca niste poze... sper sa va placa (toate pozele sunt micsorate)
ciao
Comentariu
-
O poza spontana, nu e una artistica. Si in legatura cu nunta, nu m+ai inteles ce vreau sa zicPostat în original de S.catalin Vezi postAsta e si ideea ca nu fac poze pentru nunta... -" spontan "- spun eu ca e mai bine... dar fiecare cum crede mai bine - oricum multumesc: totusi este un gand de bine
Poze "volumul 3" ... si cand voi mai avea timp voi mai urca niste poze... sper sa va placa (toate pozele sunt micsorate)
ciao
.
E buna poza cu fata.sigpic
Comentariu
-
E diferenta mare intre un D-SLR si un aparat compact. Cum zice si catalin calitatea fotografiei iese din aparat. Acum sa nu comparam 7-10 mgpx cu 14-18 mgpx + multele optiuni de fotografiere. Adevaru` e ca, conteaza si "ochiul".Postat în original de andrei.andrei Vezi postNu neaparat ma, daca esti fotograf, se vede in orice poza, cat de putin te ajuta obiectivul.
Comentariu

( - dar cand imi revin financiar imi iau ca merita toti banii...
Comentariu