Acesta este unul din posturi din care imi dau seama ca am imbatranit
...de ce si-ar cobora unii masina atat de mult incat sa nu poti merge cu ea(la noi in tara),de ce sa investesti intr-o masina de 5 6 mii de euro o caruta de bani cand cu diferenta poti sa iti iei ceva mai bun,mai confortabil,mai fiabil, investesti munca si bani intr-o masina gen si sa mergi cu 50 60 pe DN si 100 pe autostrada(am intalnit cazuri),principalul beneficiar al unei masini este soferul,ma rog coloana,fundul
,mainile , sunt frumoase dar nu sunt practice, de exemplu daca vrei senzatii i-ati un m5 e39 o bagi pe bulgaria si aia senzatie(4000 5000 masina +1000 inmatriculatul) si iete cat un logan netunat.
Chiar am imbatranit
...de ce si-ar cobora unii masina atat de mult incat sa nu poti merge cu ea(la noi in tara),de ce sa investesti intr-o masina de 5 6 mii de euro o caruta de bani cand cu diferenta poti sa iti iei ceva mai bun,mai confortabil,mai fiabil, investesti munca si bani intr-o masina gen si sa mergi cu 50 60 pe DN si 100 pe autostrada(am intalnit cazuri),principalul beneficiar al unei masini este soferul,ma rog coloana,fundul
,mainile , sunt frumoase dar nu sunt practice, de exemplu daca vrei senzatii i-ati un m5 e39 o bagi pe bulgaria si aia senzatie(4000 5000 masina +1000 inmatriculatul) si iete cat un logan netunat.Chiar am imbatranit

Comentariu