Anunț

Adună

Regulament sectiune Fotografie

1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.

2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.

3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

TheJock3r's photography

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• TheJock3r
    a răspuns
    Ce pacat ca unii nu inteleg ce inseamna sa ai un hobby. Poate ca e mai bine sa dai bani la curve, sa bagi la aparate, sa te droghezi ,sa te duci in cluburi sau sa ai telefoane de ultima fitza....

Skoda Octavia RS
    Fișiere atașate

Lasă un comentariu:

• catalin_voichita
    a răspuns
    lasati omu impace !!! ca sigur intoarce capul pe strada dupa o masina veche modificata zicand : ''mama ce misto e!!!!'' sau poate gresesc
    sau poate a vazut numai expero cu potcoava in bot )
    glumesc sper sa nu o iei in nume de rau
    bafta cu masinile asa cum le aveti ... fara incidente important este sa ai masina pusa la punct atat estetic cat si mecanic nu neaparat tuning

Lasă un comentariu:

• soosy
    a răspuns
    diferenta majora este ca iti PERSONALIZEZI masina,si se numeste HOBBY!si cu astea 2 cuvinte am zis tot...oricine poate merge la o reprezentanta si ia Audi,Vw,Bmw sau ce masina o fi ea cu sute de mii de eu,dar asta nu inseamna nimic in lumea tuningului
    si nu se compara cu satisfactia ca tu ai construit oarecum masina

sper ca ai inteles...in caz de nu,inseamna ca pe asemenea forumuri nu ai ce cauta
    prieteneste,fara polemici si etc

Lasă un comentariu:

• Geo
    a răspuns
    asta inseamna pasiunea...nu toti vor senzatii cu toate toroapele, mai interesanta e una facuta diferit, fie ea si trabant...nu banii sunt problema, ci satisfactia finala

Lasă un comentariu:

• z20let
    a răspuns
    Acesta este unul din posturi din care imi dau seama ca am imbatranit ...de ce si-ar cobora unii masina atat de mult incat sa nu poti merge cu ea(la noi in tara),de ce sa investesti intr-o masina de 5 6 mii de euro o caruta de bani cand cu diferenta poti sa iti iei ceva mai bun,mai confortabil,mai fiabil, investesti munca si bani intr-o masina gen si sa mergi cu 50 60 pe DN si 100 pe autostrada(am intalnit cazuri),principalul beneficiar al unei masini este soferul,ma rog coloana,fundul,mainile , sunt frumoase dar nu sunt practice, de exemplu daca vrei senzatii i-ati un m5 e39 o bagi pe bulgaria si aia senzatie(4000 5000 masina +1000 inmatriculatul) si iete cat un logan netunat.

Chiar am imbatranit

Lasă un comentariu:

• TheJock3r
    a răspuns
    Vw Mk3

Lasă un comentariu:

• TheJock3r
    a răspuns
    nu mai am !

Lasă un comentariu:

• soosy
    a răspuns
    Cea gri cu nr de ZEZ...ai cumva si alte poze?

Lasă un comentariu:

• TheJock3r
    a răspuns
    doar cu cea gri am le la Romexpo.Cealalta..de la un alt show..

Lasă un comentariu:

• Geo
    a răspuns
    Mai era una alba si una gri..ai poze si cu ele?

Lasă un comentariu:

• TheJock3r
    a răspuns
    part 2

Lasă un comentariu:

• TheJock3r
    a răspuns
    Sa mai dam praful jos :

Dacia Logan ZYC

Lasă un comentariu:

• TheJock3r
    a răspuns