Anunț

Adună

Regulament sectiune Fotografie

1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.

2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.

3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

Basti's photos

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Basti's photos

Ma inscriu si eu pe aceasta sectiune cu poze facute de-a lungul timpului.

Incep cu una dintrun anotimp calduros

sigpic .

Imi place, e facuta cu vechiul Pantax K200d?

Comentariu

Da, cu 55-200 din kit. Noul aparat este inca la invatat un lucru este clar, fata de k200d parca vine din alta lume, este altceva. Are tot ce iti doresti in materie de setari, sau cel putin pe moment Pacat ca are numai 7fps, dar la ce il folosesc eu cred ca imi va fi suficient.

Ce imi place este ca are 5 moduri "USER" care le poti seta personalizat pentru fiecare situatie in parte. Daca acum este pe USER 1 setat pe interior si treci la exterior pentru poze poti sa te duci pe USER 2 (setat initial pentru foto de exterior) si sa faci cateva setari minime.

Acest aparat l-am luat pentru a scote poze fara sa fiu nevoit sa le editez ulterior. Pot da aici cateva exemple de la o nunta de care am fost foarte dezamagit cum a iesit.
      Aparatul folosit de respectivul a fost un Nikon D700, nu ma pot pronunta cine a gresit, cert este ca pozele sunt mai varza decat scot eu cu K200d.

sigpic .

Comentariu

Te-ai dus cu Highlights prea sus uneori. Văd că nu se strică albul dacă recuperezi puțin.

Comentariu

Nu m-am dus eu, ci fotograful. Daca s-a dus, a facut-o din soft cu siguranta, toate pozele sunt editate cu Lightroom. Eu personal incerc sa rdau cat se poate realitatea, vreau sa apelez la editare soft cat mai rar sau cat mai putin.

La cateva teste cu K-5 am ajuns la concluzia ca o pot face mult mai bine decat cu vechiul aparat (acum de rezerva).

Chiar si acel "after" la unele poze se poate si mai bine, oricum eu pachetul meu (de nas) o sa-l editez ca sal scot mai bine (real) decat originalul.

Sper ca in curand sa revin cu poze facute cu noul K-5. Sper sa va invit pe siteul meu daca va fi posibil (postat link).
          sigpic .

Comentariu

Gasita prin calculator de asta vara.

sigpic .

Comentariu

Cateva teste ieri la o petrecere.

ISO1600 fara blitz.

sigpic .

Comentariu

Postat în original de Basti77 Vezi post
                Gasita prin calculator de asta vara.

Reusita poza.

Comentariu

Nu este chiar ce mi-am propus dar a iesit ceva, cu noul aparat sper sa reusesc HDRuri mai bune, inca il invat
                  sigpic .

Comentariu

Pe fuga ....

sigpic .

Comentariu

Taca-paca, pe fuga

sigpic .

Comentariu

2 libelule

sigpic .

Comentariu

Frumos, calitate HD, pot sa le folosesc si ca wallpapers pentru pc.

Comentariu

5 de sezon
                            sigpic .

Comentariu

Ca tot e sezonul nuntilor.

Comentariu

Procesare...
                              X