Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ford Mondeo Mk4

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ford Mondeo Mk4

Este vorba de un Ford Mondeo Mk4 fabricat in 06.2008, cu un motor de 2000cmc, 143cp.
    El momentan este stock din optiuni beneficiind de jante pe 18" si eleron.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografii-0474.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	96,4 KB 
ID:	49542 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografii-0477.jpg 
Mărime:	106,0 KB 
ID:	49541 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografii-0475.jpg 
Mărime:	117,3 KB 
ID:	49540 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografii-0476.jpg 
Mărime:	51,8 KB 
ID:	49539

Imi doresc in prima faza (si mi se pare cel mai frumos) prelungirea la bara spate cu evacuare dubla. Am gasit ceva dar nu am primit niciun raspuns, asa ca mai astept sau gasesc in alta parte.

Foarte frumoasa masina, imi place si mie modelul asta de Ford.
    Sa-l stapanesti sanatos!!
    Ce as modifica: stopuri fumurii, plafon carbon look si poate o suspensie mai low.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    sigpic

Comentariu

Multumesc pentru aprecieri si sugestii. Am uitat sa spun ca prioritate au si geamurile din spate + luneta, pe ele voi pune folie, cu toate ca geamurile sunt cu tenta albastra si perdelute spate. Ca si idee unde vreau sa ajung, sunt urmatoarele poze...

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	mondeo1.jpg 
Mărime:	191,8 KB 
ID:	39455 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	mondeo6.jpg 
Mărime:	145,7 KB 
ID:	39456 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	mondeo5.jpg 
Mărime:	175,6 KB 
ID:	39457

Comentariu

Da, ar fi o idee buna .
        I don`t drive fast, I just fly low!
        DDK Photography
        sigpic

Comentariu

Bine ai venit pe forum in primul rand!
          Foarte frumos Mondeo, desi e o masina mare(de familie), are un look mai sportiv asa fata de alte masini din aceeasi clasa cum ar fi Laguna sau Passat,etc.
          Imi plac jantele mari, se potrivesc foarte bine cu masina.
          Nu ai specificat daca e benzina sau diesel?

Comentariu

Este un diesel si referitor la jante, de curand am vazut un Insignia , care este aceiasi clasa, cu jante pe 20' si sincer ii statea super.

Comentariu

Bine ai venit!
              Foarte frumoasa , eleganta si spatioasa .
              Eu unul daca as fii in locul tau , nu m-as gandi decat sa o las cit mai aproape de original , este un model care nu prea ai cum sa ii faci un tuning accentuat datorita elegantei si gradului de confort care duce totusi spre o alura de lux.
              Oricum ce vrei tu sa ii faci nu este tipator de accentuat la modificari si daca totusi vrei sa ii schimbi ceva sa o faci tot asa de eleganta.
              Culoarea este foarte frumoasa si se vede ca ai grija de ea.
              P.S: Cu injectoarele la acest model sunt probleme datorita carburantilor din tara?

Comentariu

Nu stiu la acest model daca au probleme cu injectoarele. Inainte de asta am avut tot un mondeo 2003 diesel, care a ineput sa dea fum dupa 6 ani la 180000 km. Se oprea motorul in mers cand o acceleram. I-am schimbat diuzele la injectoare si cred ca si acum merge fara probleme. Nu mi se pare o tragedie bulitul injectoarelor. O alimentam numai de la OMV, acum pe asta de unde apuc sau gasesc mai ieftina, ma bazez pe o tehnologie mai avansata la ea

Comentariu

Cum te intelegi cu ea pe curbe?Are totusi un spate destul de ridicat...

Comentariu

Sta foarte bine in curbe. Am observat o diferenta atunci cand am schimbat jantele cu cele de iarna (pe 205/55/R16), intradevar nu mai este chiar asa stabila cum este pe 235/40/R18

Comentariu

Obligat ca numai e asa stabila cand treci de la anvelope cu latime mai mare(suprafata mai mare de contact cu asfaltul) la niste anvelope cu latime mai mica, oricum trecand la anvelope cu latime mai mica scade si consumul(automat si jante mai mici).
                      Dar banuiesc ca ai ESP, asa ca nu trebuie sa iti faci griji prea mari pe curbe.

Comentariu

Dap, are ESP si este un mare avantaj. Am facut comparatia ptr. ca cel din 2003 a avut numai cauciucuri cu latimea 205 si nu simteam masina cum o simt pe asta. Concluzia este ca pentru a echilibra diferenta dintre cele doua, Mondeo 2008 sta bine cu cauciucuri mai late.

Sunt mai mereu intrebat (pe unde trimit mail-uri legate de prelungirea barii spate) daca masina are o singura evacuare sau doua. Ea are una stock, iar toate pozele care le-am vazut cu prelungirea barii sunt destinate celor cu evacuare dubla. Sunt prelungiri atasabile la o singura evacuare? A-ti vazut ceva de genu?

Comentariu

Foarte frumoasa masina... eu as lasa-o asa cum este - te invidiez mai ales ca este un TDCI - foarte fiabile (am un var cu masina ca a ta si nu a avut nimic la ea in 100.000), sa te poarte sanatoasa

Comentariu

Multumesc

Comentariu

Frumosa masina, dar mai ales culoarea imi place , sa o conduci sanatos .

Comentariu

Procesare...
                              X