Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

Ford Mondeo mk3 a.k.a. Baba :D

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• DJ60LAN
    a răspuns
    Si revenim cu ceva noutati ..nu prea am avut mult timp in ultima perioada pentru ea dar incet incet...ajungem undeva
    Fișiere atașate

Lasă un comentariu:

• Dte-UL
    a răspuns
    SUPERBA MASINA,,,,
    bafta multa

Lasă un comentariu:

• adrian17071979
    a răspuns
    Incearca cu Metabond , si mai ales la drum lung poate ajuta si scapi de aceasta "belea".

Lasă un comentariu:

• DJ60LAN
    a răspuns
    Am incercat si schema asta inainte sa le schimb...nu prea am avut noroc..acum mai bag cand fac un drum lung asa preventiv ..poate poate am noroc sa ma tine mai mult..

Lasă un comentariu:

• adrian17071979
    a răspuns
    O recomandare daca imi permiti.
    Am bagat intr-un Ford Focus 1,8 TDCI cu asemenea probleme , aditiv pentru motorina Metabond si nu am mai avut probleme de asemenea fel.
    Incearca si asa , macar sa stii daca o rezolvi pe aceasta cale.

Lasă un comentariu:

• DJ60LAN
    a răspuns
    pai ...asa mi`a fost recomandat ca cica ar baga span in injectoare... dar pana la urma nu am mai schimbat`o ca ma costa mai mult decat am dat pe ea... si nu merita

Lasă un comentariu:

• adrian17071979
    a răspuns
    Oricum , masina este foarte frumoasa , spatioasa si eleganta , iar referitor la combustibil.........asa este nu ai ce sa ii faci.
    Dar de ce si pompa ?
    De aceea te-a costat atat , fara pompa sunt sigur ca nu ajungea investitia la 500 euro.

Lasă un comentariu:

• DJ60LAN
    a răspuns
    pe mine m`a ajuns 500 e cu tot cu pompa ... ..sunt problematice injectoarele datorita motorinei f bune de la noi ...prin alte tari cam rara faza asta ,,dar asta e

Lasă un comentariu:

• adrian17071979
    a răspuns
    Nu 1000 euro , este o suma destul de mare care se da numai pentru injectoare noi.
    Se poate rezolva problema si prin curatare si inlocuire piese cap injector apoi resetat calculatorul sau prin injectoare second care duc valoarea investitiei la jumate.

Lasă un comentariu:

• PWR
    a răspuns
    Deci injectoarele la modelul asta de motor tin doar maxim 50 000km?, cam naspa sa bagi cam 1000 euro la fiecare 50000km facuti.

Lasă un comentariu:

• DJ60LAN
    a răspuns
    Da din pacate boala asta nu iarta pe nimeni ... din cartea service am vazut ca au mai fost schimbate la 40k iar la mine au cazut la 90k ...decamdata am doar 100k si nu imi fac probleme ...merge ca in prima zi

Lasă un comentariu:

• adrian17071979
    a răspuns
    Probleme cu injectoarele ai avut?
    Unele modele au avut probleme cu injectoarele si de aceea te intreb , in special modelele tdci dar nu toate astfel de modele specific.

Lasă un comentariu:

• DJ60LAN
    a răspuns
    da este de anul acesta

Lasă un comentariu:

• adrian17071979
    a răspuns
    http://www.supercars.ro/forum/craiov...m-craiova.html
    Foarte frumos organizat acolo , este de anul acesta intalnirea?

Lasă un comentariu:

• DJ60LAN
    a răspuns
    Resoftarea sper sa o rezolv anul viitor deoarece masina momentan nu mai e pe primul loc la investitii si poate sa mai stea si cuminte... oricum nu o sa se rezume la doar un tuning ``electronic`` ... sper sa reusesc sa ajung la bun sfarsit cu planul pt motor ... o sa fie putin ..altfel Multumesc pt aprecieri !

Lasă un comentariu:

Procesare...
X