Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ford Mondeo MK IV 2007 - AG 69 VXV
Adună
X
-
Sa-l stapanesti sanatos, e chiar frumos, spatios, o masina ideala pentru o familie.
Vad ca e motor diesel...i-ai facut o resoftare? ai putea sa scoti din el 150CP Chiptuning Ford Mondeo Mk4 1.8 TDCi 125CP Stage 2
-
Ms! nu inca pentru ca nu stunt in tara momentan (sunt in portugalia)... o sa ma intorc in iulie 150 cp stiu dar as vrea si mai mult cu o turbina mai mare si o evacuare dubla daca se poate... o sa ma interesez.Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie
Comentariu
-
Oricum vezi ca membri forumului aici au reducere de la Dimsport in caz ca o sa faci prin ei resoftarea.
Mai multe detalii aici http://www.supercars.ro/forum/tuning...-dimsport.html
Comentariu
-
Frumoasa masina si foarte confortabila,am avut ocazia sa merg cu una.sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu
-
E frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos! Parerea mea e ca masina asta e prea..eleganta pentru toba sport sa urle de la 1km. Niste leduri ar merge, niste pleoape, grila neagra fara stema, un eleron ceva.
Postat în original de Adina Vezi postFrumos bolidul,asteptam noi fotografii cu modificarile.. Ferrari-ul creca e OZN-u
.
Comentariu
Comentariu