Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ford capri 1978

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ford capri 1978

Asta este masina mea, o am de vreo doi ani si nu prea am circulat cu ea pentru ca mereu a fost in vreo modificare dar sper cat de curand sa se schimbe situatia. Masina are motorul original de 1.6 in linie si cutia originala in patru trepte, tractiune spate si merge destul de bine pentru varsta ei.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070948.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	214,1 KB 
ID:	46978 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070951.jpg 
Mărime:	261,4 KB 
ID:	46975 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070949.jpg 
Mărime:	176,7 KB 
ID:	46972 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070945.jpg 
Mărime:	210,5 KB 
ID:	46979 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070950.jpg 
Mărime:	219,5 KB 
ID:	46976 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070947.jpg 
Mărime:	253,0 KB 
ID:	46973 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070942.jpg 
Mărime:	215,4 KB 
ID:	46980 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070940.jpg 
Mărime:	231,4 KB 
ID:	46977 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070946.jpg 
Mărime:	210,0 KB 
ID:	46974 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1070941.jpg 
Mărime:	244,8 KB 
ID:	46981

Frumos,vrei s-a o faci masina de zi cu zi?...nu stiu cum stai cu consumul la ia, sa nu fie prea mare.

Comentariu

smechera masina cati km are?

Comentariu

Arata foarte bine ptr varsta ei...

Cati mai multi km fara incidente...

P.S. Sunt huse sau asa este tapiteria masinii?
        sigpic

Comentariu

In momentul cand am cumparat-o asa am vrut sa o fac, masina de zi cu zi, dar m-am impiedicat de multe.........., acum sunt aproape de a o termina; motorul doar ce l-am facut de la zero, asa ca kilometrii chiar nu conteaza, mai ales la varsta ei, iar consumul la motorul de 1600 cc nu cred ca va fi asa de mare incat sa ma sperie; am avut carburator dublucorp dar l-am dat jos ca nu am reusit sa-l reglez ( ala chiar consuma ceva peste 20 ) iar acum am unul simplu, de ford, cu soclu pe apa care merge bine.
          Multumesc, este tapiteria masinii, acolo unde e rosu era vinilin negru ( pe scaune) iar plafonul nu era rosu era alb din vinilin; toata tapiteria, cu reparat scaune cu burete m-a costat 100 de euro acum un an.
          Ultima editare de costybanica; 24.Feb.2011, 21:59.

Comentariu

Arata super tapiteria...

Ce mai urmeaza sa ii mai faci?
            sigpic

Comentariu

Avand in vedere ca-i din '78 , arata chiar excelent . Sunt convins ca mai ai multe de facut la ea , si iti doresc spor la treaba in continuare .
              Fara suparare , dar jantele alea negre asa parca sunt prea inchise la culoare pt. meniul oferit de restul masini.
              sigpic

Comentariu

Arata foarte bine batranica!

Comentariu

Ce pot spune, la o masina veche intotdeauna e de munca; mai am de lucru la partea spate cu ceva bucse, pe dedesupt unde se prind foile de arc de refacut suportii si de dat o vopsea bineinteles dupa ce scap de chitul dat de meserias si dupa ce refac fata masinii sa nu mai arate a locomotiva iar in rest nu stiu ce as putea sa-i mai fac, fata e facuta cu pivoti si bucse noi, motorul e facut, rulmenti noi, interiorul e nou,.......da, sa-i reconditionez jantele ca sunt cu sapte randuri de vopsea pe ele si cam atat...... benzina si asfalt.

Comentariu

felicitarile mele, intr-adevar o masina frumoasa care are si potential. spor la treaba in continuare

Comentariu

frumoasa masina,mereu ma gandesc cum e varianta de 2,8 V6

Comentariu

Am ceva idei sa o fac mai puternica dar legislatia asta de tot spanacul din Romania nu permite multe modificari asa ca ma limitez la a o face sa mearga; pentru moment.

Am probleme cu alimentarea si as avea nevoie de un carburator Weber cu o singura camera; daca are cineva de vanzare astept un semn.

Comentariu

Cauta si tu pe Google...poate gasesti ceva? sau pune un anunt aici Cumparaturi

Comentariu

Ai rezolvat cu carburatorul?
                            Ce se mai aude cu Ford-uletul.

Comentariu

Nu am mai scris nimic de multa vreme aici pentru ca am lasat hobby-ul in planul doi, am plecat din tara si nu am mai avut cum sa ma ocup de ea. Am gasit carburator pe e-bay, l-am cumparat cu vreo 25 sau 30 de lire, new old stock, cu o singura camera exact cum aveam nevoie. Acum am inceput sa caut kit de ambreiaj si inca nu sunt sigur de care sa comand ca sunt mai multe tipuri si daca nu am masina cu mine sa masor exact priza la cutie sau discul uzat mi-e cam frica sa nu iau ceva gresit; mecanicul ce se va ocupa de ea are cum schimba piesele daca nu se potrivesc dar a gasit cu niste preturi cam duble fata de ce e pe ebay si de aceea sunt in dilema.
                              Daca monteaza carburatorul si ambreiajul mai am o mica problema de rezolvat la instalatia electrica si apoi e pregatita de un nou ITP si de scos la plimbare. DACA reuseste sa o faca functionala pana ajung in Romania as luao cu mine in tarile calde.

Comentariu

Procesare...
                              X