Salut tuturor pasionatilor de masini,de curand am deschis un cont pe acest site si m'am gandit sa va prezint masina mea.Este un Ford Fiesta zetec's mk5,motor de 1.6 16v pe undeva la 120 cp si 900 kg,+cutie scurta.Sunt multe date de dat despre masina,dar astept intrebarile si aprerile dumneavoastra,pe parcurs voi atasa mai multe poze din timpul modificarilor .Numa bine!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Low Ford Fiesta zetec mk5 -TM 95 CAF
Adună
X
-
Bine ai venit!
Foarte frumoasa micuta Fiesta.
Dar o rugaminte , te rog scrie cateva detalii interesante despre suspensie ( eu stiu de la Daniel din Craiova care el mi-a zis sa ma uit de aceasta masina pe forum ).
Ce consum are masina in oras si in exterior cit si la ce interval de timp si km faci schimbul de ulei avand in vedere ca ai 4 supape / cilindru .
Sa o stapanesti sanatos si ma bucur pentru reusita intineriri micutei Fiesta.
-
Dupa cum bine s'a zis,da am susupensie de la Craiova ,am o suspensie reglabila recent achizitionata,de care sunt foarte multumit.Consumul masinii ,zic eu este destul de ok,pt calutii ei,10.11 in oras(mersi frumos) si 6.5-7 afara(mers constant).
Cu masinii nu se fac multi km,dar odaata pe an se fac toate schimburile ,de ulei ,filtre etc .Voi atasa cateva poze cu montarea suspensie.
Astept intrebarile parerile si intreabrile dumneavoastra.
Comentariu
Comentariu