Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fast Five

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fast Five

Salut, am vazut zilele astea niste trailere pe internet cu "noul episod" fast & furious . O sa apara pe 29 aprilie 2011 . Mai e putin de asteptat ! Fast Five (2011) - IMDb

IMDb Video: Fast Five: Trailer #2
    sigpic
    M5 E60 because life is a bitch ...
    Detailing auto - stefiPjj

Il astept si eu cu interes sa apara, genul asta de filme se aud bine pe un home cinema acasa...mai ales cand cand conduc aia la blana masinile.

Comentariu

Perfect de acord cu tine !
      sigpic
      M5 E60 because life is a bitch ...
      Detailing auto - stefiPjj

Comentariu

eu astpet sa il vad pe o plasma de 127 de cm si un sistem de 800w rms care o sa-l tin mai incetu sa nu surzim.dar acu sa apra odata ca tare nu imi place cand ma amagesc cu traileru.

Comentariu

Mai e putin si apare :x. Oricum toate seriile de la Fast and Furious au fost de exceptie.
          I don`t drive fast, I just fly low!
          DDK Photography
          sigpic

Comentariu

Filmul a aparut deja, dar deocamdata e doar .cam :| in cinema-uri aveti sanse sa il vedeti mai fain, sau daca vreti sa il vedeti de acasa... asteptati aproximativ o luna pentru R5 sau si mai mult pentru un DVDrip

Comentariu

Eu l-am vazut deja in versiunea .cam. calitatea a fost acceptabila, oricum filmul nu tradeaza asteptarile si merita mai mult decat o singura vizionare.

Comentariu

Vazut! Partea cu seiful si cei doi bolizi este bestiala.

Comentariu

Eu l-am văzut in versiunea .Xvid... așteptăm acum ceva mai de calitate
                  sigpic
                  Marius Mihăescu | Photography
                  Peugeot 405 Sri

Comentariu

Eu astept pana saptamana viitoare ca apare la cinema la mine in oras am auzit multe cuvinte de lauda despre el abea astept sa il vad.

Comentariu

L-am vazut la cinema e blana filmu!!!!! putin cam exagerat dar foarte tare!
                      Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

Filmul trebuie vazut la cinema sau intr-un format de calitate cu sunet bun !! Merita !

Comentariu

marfa rau filmul l-am vazut deja de 2 ori....cam neclar ca deh e ciordeles din cinema...dar marfa rau....
                          Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
                          Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...

Comentariu

Procesare...
                          X