Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Videoclipul Zilei - AUTO
Adună
X
-
YouTube - asta nu invatati la scoala de soferi - florindiaconescu.ro ,mie de astia imi place ce au facut.
Comentariu
-
Filmul ilustrează calitatea şi tot know-how-ul de BMW aplicate la aceste motoare, cum ar fi Valvetronic, şi, desigur, injecţie directă turbo.
BMW Twin Power Turbo FamilyAlfista fino alla morte!
Il cuore ha sempre ragione!
sigpic
Comentariu
-
E Fluence alaPostat în original de SAILOR MAN Vezi postHai mah Alex ca te asteptam la cotitura cu ceva fresh. Mah, ati vazut reclama la Renaul Megane , cu ala de isi da foc la masina cu benzina cumparata la peco? Ceva de genul, parca imi vine mie sa fac , dupa ce am vazut filmarea asta.
sigpic
Comentariu
-
Asa e .. da imagineaza-ti sa conduci asa ceva.. si dupaia sa te urci in masina personala sa pleci acasa..Postat în original de SAILOR MAN Vezi postHai mah Alex ca te asteptam la cotitura cu ceva fresh. Mah, ati vazut reclama la Renaul Megane , cu ala de isi da foc la masina cu benzina cumparata la peco? Ceva de genul, parca imi vine mie sa fac , dupa ce am vazut filmarea asta.
Triplat in unele cazuriPostat în original de PWR Vezi postCe inseamna sa faci tuning pe un gallardo(practic au dublat puterea motorului)

Foarte tare !Postat în original de DJ35DDK Vezi post
.....
Volumu' tare pentru asta.. e mai vechi.. poate unii il stiti
PIETON CU PERMIS.
BMW E34 -2.5tds M51D25OL- w/ 17' M5 wheels (SOLD)
Comentariu

d

Comentariu