Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fiat Albea Tuning
Adună
X
-
Salut.
Sa o stapanesti sanatos si km fara incidente.
Dar nu ai prezentat in detaliu masina , ce motorizare are , km rulati , problemele care te-au framantat in decursul timpului si nu in ultimul rand consumul cit si costurile de intretinere ale frumosului Albea.
P.S: Poze cu motorul ar fii ideal sa vedem si noi cum se prezinta "inima" Fiat-ului.
-
salut
Da ...in privinta motorizarii sunt foarte multumit de acest motor de 1,4 litrii un motor silentios cu un consum mediu de 6,3L la 100km... iar rotii am de doua feluri de iarna 185/65/14 , conform cartii tehnice , iar de vara am 175/60/15 ....pe care vreau sa le vand sau sa le schimb jantele cu altele pe 14 . Cele de vara sunt cela argintii. am sa pun si o poza cu motorul si cate una cu rotile de iarna si vara.
niciodata sa nu crezi....urmeazati instinctul
Comentariu
-
Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.
Jantele de vara 7J mi se par cam prea late pentru tipul ala de anvelope care sunt doar 175, pe latimea aia de janta mergea un 195 cel putin.
Iar masina mi se pare prea inalta...de ce nu cumperi si un set de arcuri Eibach...sa o lasi mai jos, ar arata mult mai bine?
Comentariu
-
Mi-e cam teama sa umblu la suspensie ...si nu cred ca aici la mine in oras ar putea sa ma ajute cineva ...iar in legatura cu jantele , sunt deacord cu tine , tocmai deaceea vreau sa le vand sau sa le schimb cu latele cu j 6 si un ET mai mare . Multumesc tuturorniciodata sa nu crezi....urmeazati instinctul
Comentariu
-
La un service te costa cam 200-250 ron schimbarea arcurilor, daca chiar vrei sa le schimbi reusesti chiar daca te duci in alt oras, e treaba de cel mult 3 ore.
Si la motor avand benzinar ai putea sa-ti pui filtru conic K&N(cam 50 euro costa) si sa renunti la cutia aia de pe motor, la benzinar se merita ca schimba sound-ul la motor si urca mai usor in ture.
Comentariu
-
La Craiova te pot ajuta cu manopera si piesele .
Poti sa il contactezi pe Daniel din urmatorul link http://www.supercars.ro/forum/piese-...are-sport.html si tot el te poate ajuta si cu service-ul pentru montajul pieselor.
Toate cele bune.
Comentariu

Va multumesc tuturor
Inca o data multumesc mult....si poate imi gaseste si mie cineva sa vand Jantele de vara pe 15 inchi cu Et 25 si J7 ...vreau sa imi i-au pe 14 . 

am trimis mail in toate limbile si nu primesc nimic....
Comentariu