Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fiat Albea Tuning.....My Ride

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de sadsmile Vezi post
    Faina masina.Imi place ca te ocupi de ea si tot mai faci cate ceva sa o faci mai frumoasa.Cu suspensia sport hmmm......cam nasol in Romania.Nu se merita.Cel putin eu nu ii vad rostul la mersul normal pe drumurile noastre.Si vorbesc in cunostinta de cauza.Poate doar pentru aspect ca arata mai bine masina mai coborata.Dar atat pentru ca nu poti sa te bucuri de celelalte beneficii ale suspensiei sport in tara noastra.
    Mersi frumos , mai am de lucrat un pic la ea (a suferit si un mic accident trebuie sa ii revopsesc bara fata si grila ) si pe la bara spate sa termin la evacuare bara acolo , si cu suspensia da e foarte nasol pe drumurile noastre dar si asa cum e stoc uneori imi e frica sa intru in curbe mai tare ca se inclina rau de tot ... ce vrei e ptr confort facuta ... voi incerca sa vad cu suspensia reglabila ca cea costum facuta de mine e foarte dura .

Comentariu

Bafta la revopsit,vezi daca iti vine din brazilia suspensia poate iti vine la pachet cu vreo brazilianca.

Comentariu

Sa speram

Comentariu

Salut. Arata foarte bine masina ta. Si jantele dau bine pea ea. Spor la modificari, si la cati mai multi km fara incidente..Numai bine!
          I don't drive fast, I fly Low!

Comentariu

vine primavara ura ,numai buna vreme sa iti vina suspensia ,mai nasol o sa iti fie iarna daca e prea joasa

Comentariu

Postat în original de O Z N Vezi post
              Salut. Arata foarte bine masina ta. Si jantele dau bine pea ea. Spor la modificari, si la cati mai multi km fara incidente..Numai bine!
              Mersi mult !

Postat în original de Dan Vartic Vezi post
              vine primavara ura ,numai buna vreme sa iti vina suspensia ,mai nasol o sa iti fie iarna daca e prea joasa
              Pai va fi una reglabila deci va fi inalta iarna ! si hai mai repede caldura !

Comentariu

si la fete sa le pice hainele mai repede nu?

Comentariu

Instant pot zice chiar !

Comentariu

Pentru instant iti trebuie turbo sa le aspire hainele

Comentariu

Da e adevarat si asta dar nu imi permit momentan un transplant nu stiu daca va rezista caroseria ... poate as intari-o cine stie ... pana una alta iau MJet lui tata si aspir turbo cu el !

Comentariu

Da un motor de fiat coupe de 220 cai ,pai multijetul il iei cand ramai in criza de bani.

Comentariu

Zici tu ca ar reusi un motor de coupe sa aspire hainele de pe fete?Pffff,si eu nu am stiut pana acuma

Comentariu

Eu zic ca da conteaza aspiratorul ,cand o sa am o slujba voi strange bani sa imi iau o editie limited :X culoare neagra cu piele rosie.

Comentariu

Sa inteleg ca pe pielea aia rosie o sa ajunga hainele aspirate de turbina?.Am mai putea continua discutia asta,dar eu zic sa nu ii stricam omului topicul,ca totusi e vorba de masinuta lui,si nu de femei

Comentariu

Nu ma supar stai linistit ... dar prefer masina mai bine

Comentariu

Procesare...
                                X