Avănd in vedere criza petrolului acuma e la modă mersul economic,bine că nu am ajuns la 6,5 lei combustibilul ca in afară
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fiat Albea Tuning.....My Ride
Adună
X
-
Mersi mult Adrian data viitoare voi micsora rezolutia ! Mersi inca o data.Bafta.
Da sunt 4x98 Et30 7J si da sunt pe 15 le-am gasit destul de greu si cred ca sunt si rare ptr ca la 4x98 sti si tu nu prea sunt cine stie ce modele genu asta.Postat în original de ubidubi Vezi postsuper jantele ...sunt 4x98 ? ce Et au si ce J? presupun ca sunt pe 15 inchi !
Comentariu
-
Da stiu ca se gasesc cam greu jante frumoase 4x98...eu am un set de jante 4x98 pe 15 inchi cu J7 si ET 25....si am avut cauciucuri 195/55/15 , dar imi atinge in aripa de spate la hopuri....imi pare rau de ele sunt super jantele , vreau sa le marit , pt ca nu am ce face cu J7 ..daca gasesc altceva cu J6,5 si un ET mai mare ...ceva 30...35 . Altceva nu stiu ce pot face , in afara de faptul ca i-am pus cauciucuri de 175/60/15 ...si nu imi place cum dau deloc , pentru ca nu mai imbraca balonul frumos janta
Asta e ...caut cumparator
niciodata sa nu crezi....urmeazati instinctul
Comentariu
-
Salut am si eu o intrebare am un fiat albea 2009 am cautat grila sport mai peste tot am vazut cateva poze cu a ta si chiar imi place ..mie imi trebuie o grila pentru ca am avut un accident usor si sa spart .... deci daca poti sa ma ajuti cu o persoana care detine una stok sau ca a ta si doreste sa o vanda ..... Stima
Comentariu

e la moda 

Comentariu