Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fiat Barchetta MK1 Rosso Corsa (1995)

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Multumesc Adrian!
    Manusile sunt o dambla personala mai veche!
    Sincer altfel arunc schimbatorul in viteza cand ma apuca vre-o "criza"!
    Ai grip nu gluma si pe volan si pe schimbator! Zici ca sunt una cu mana! Oricum trebuie alese cu grija ) sa nu pici in penibil, e o linie fina!
    Manusile de condus sunt un detaliu ce tin de motorsport-ul clasic si mai mult nu am nevoie sa stiu!
    Azi e superb afara, sper sa ramana asa pana duminica! Am identificat Cafe Roma...
    Aveti un loc unde parcam masinile la un loc sau fiecare pe unde gaseste prin zona?
    Fiat Barchetta MK1 Rosso Corsa

Comentariu

Parcam acolo exact langa Cafe daca e loc, daca nu prin apropiere, unde vrea fiecare..pana la vara, asa facem, pana o sa stam afara
      sigpic

Comentariu

adevarat Petrolhead

Ce soareeeeeeeeeeeeee
        Fișiere atașate

Comentariu

Da , e o zi excelenta de plimbareala , relaxare , orice te rupe de rutina zilnica din cursul saptamani .
          Ma uitam , majoritatea vecinilor au iesit la "gadilat" masinile . De ce oare ??
          sigpic

Comentariu

Imi place masina ta, este iesita din tiparul masinilor cu care te intalnesti pe strazile orasului, chiar sunt curios sa o vad live, poate maine la intalnire.

Si apropo mircea tu stai pe langa biserica Sf. Anton daca nu ma insel, cunosc oarecum zona, maicamea e catolica

Comentariu

Nu stiu unde este Sf Anton sau am o idee vaga dar eu locuiesc pe la Billa (pentru moment) deci in 10 minute sunt la parcul de la gara!
              Pacat ca masina nu e 100% pregatita dar sta bine pentru o prima impresie!
              Bara spate e WIP momentan!
              Am incetat orice investitie pana ma intorc din voiaj (plec in cateva zile).
              Am o lista lunga de joburi care le atac cand ma intorc cu fonduri proaspete!
              -rulmenti de sarcina fata
              -bucsaraie de poliuretan
              -strut brace
              -discuri si placute de frana Brembo Max
              -revizie evacuare
              -inlocuire variator
              -posibil ambreiaj nou
              -motorul de la stergatoare care sunt moarte acum
              -un hardtop accesibil...
              deci, e de lucru! si sigur am omis ceva din lista

Comentariu

Frumoasa "jucaria" sa o stapanesti sanatos si fara incidente...
                Fiat passion
                Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Target

Doua imagini care insumeaza intentiile mele!
                  Precizez ca poza cu motorul e orientativa (capacul cu inscriptionarile il prefer rosu si scrisul metal polishat, deci toata partea superioara a motorulului in rosu, exceptand galeria de admisie) La prima vedere se poate observa un kit de furtune de silicon Samco, rezervoare custom de ulei de servo si de lichid de racire, rezervor de recuperare ulei, strut brace, air filter cu protectie la caldura motorului din carbon! Cunosc masina din foto si ca dedesubturi stiu ca are kit de volanta si fulii mai usoare! Nu osa merg asa de departe ! E doar orientativ,repet!
                  A doua poza e cu hardtopul si genul de jante care ma intereseaza (spitzate)!
                  Jantele vor fi Ronal R39, MSW21 sau Team Dynamics Monza R (inca nu m-am decis)! Cand ma intorc din voiaj osa le vad pe toate trei live si ma decid!
                  Planuri, planuri !
                  Acum trebuie sa ma duc sa dau cu cheia fixa si sa fac banu'
                  Fișiere atașate

Comentariu

Planuri , planuri ! Hardtop-ul arata bine , iar sigla de pe portbagaj e mai misto aia cu Barcheta, in loc de Fiat. Pe la motor ... chiar si orientativ , e investitie mare . Ai de munca putin la ea , dar macar e pe satisfactia ta .
                    sigpic

Comentariu

Frumoasa rosiatica . Sa o stapanesti sanatos si multa bafta in tot ce ti-ai propus!
                      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Multumesc frumos!
                        Multa bafta si voua prieteni
                        Viata e prea scurta sa nu alocam timp si pentru cel mai mic vis care il avem...iar copilul din interior cere mereu

Comentariu

Cicule, vrei s-o vezi, vino la intalniri..ca eu am uitat cum arati
                          Cand nu mai sunt asa pe graba, sper s-o admir si eu mai bine
                          sigpic

Comentariu

Inca astept aprobarea cererii de intrare in grup

Comentariu

Sper sa reusesti sa o faci sa arate cum e cea de mai sus, cel putin arata mai bine cu acel hardtop...iar la motor...chiar nu o sa-ti fie rusine cand deschizi capota si o sa arate in stilul ala.
                              PS. Asteptam sa intri si in posesia unui diesel.

Comentariu

Postat în original de Mircea_Cta Vezi post
                                Inca astept aprobarea cererii de intrare in grup
                                Pai cand vi din voiaj , vi cu cheia fixa de 41 in mana , si sigur intri in clubul nebunilor.
                                Glumesc , trebuie sa-ti dea accept vreun moderator , sau cum se procedeaza?
                                Da-i PM lui DeLuxe.
                                sigpic

Comentariu

Procesare...
                                X