Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

DRIFT GRAND PRIX Bucuresti 21-23 octombrie 2011

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Ma uitam la loganul lui PJJ, ii ating jantele in aripi...prea joasa masina pentru jantele imense, din poze se vede ca ii atinge si in fata cat si pe spate(mai ales daca baga 3 persoane pe locurile din spate).

Comentariu

Nu-i atinge in aripi..in viraje se ridica botu si in spate ii intra sub aripi ...la suspensiile tari cum avem noi sau reglabila lu steff nu prea se mai lasa masina, plina sau goala
      sigpic

Comentariu

la eibach se lasa si daca pui o scama la tehnics kw h&r slabe sanse sa se clinteasca.

Ps. domnu supercar, la amortizoarele inversate tip mcpherson, roata se apleaca, se misca cu tot cu amortizor si nu loveste, pe spate are cauciucurile stretch...
        sigpic

Comentariu

Probabil, ma gandesc ca o fi lasat-o asa jos pentru eveniment avand suspensia reglabila, iar cand pleaca la drum sa o mai ridice.

Comentariu

Eu si inca ma oftic ca nu am reusit sa ajung, a trebuit sa plec din Bucuresti si din cate am inteles de la un amic, a fost foarte misto, asta e acum... ma bucur ca am gasit poze aici! Multumim celor care au avut rabdarea sa le puna

Comentariu

Procesare...
            X