Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
VTM Bucovat Craiova 2011
Adună
X
-
Ce bine stateai pe scaun!!!!!
Va rog sa luati legatura cu moderatorul principal al saitului sa faceti un topic pentru acest eveniment sa puteti posta acolo pozele si eventual comentariile.
Ma bucur ca ti-a placut( eu am avut o problema personala care nu necesita amanare si nu am putut ajunge , imi pare rau).
-
Acel audi detine recordul de timp pe bucovat.
A scos un timp super din prima mansa dar a fortat sa bata recordul lui.sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu
-
Da, are 400 de cai si detine recordul pe bucovat.Postat în original de adrian17071979 Vezi postMultumim pentru topic.
Vroia sa scoata un timp mai bun, oricum s-a clasat primul in grupa .
A fost una dintre cele mai puternice masini din concurs ( daca gresesc va rog sa ma corectati ) .
Da, a facut senzatie Gabi cu matizul luiPostat în original de Adina Vezi postMatizul a batut tot ,a iesit cea mai frumoasa figura din ce vad eu in fotografii .
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
NOW: BMW E39
Comentariu
-
@DDK- se vede la M5 un fum albastru in coada lui?
@rZvBooM - ai fost si tu prezent la VTM? Vad ca v-ati adunat multi pe care ii cunosc la acest eveniment , imi pare rau ca nu am putut sa vin , stateam cu totii la o barfa mica. Flavi (KUC )nu s-a clasat foarte bine in acest concurs , dupa cele citite am aflat ca a fost si o debutanta pe un Ford Probe ( daca gresesc va rog sa ma corectati) .
Comentariu
-
Da am fost si eu prezent vreo 30 de minute ca nu m-am trezit si da, a fost si o debutanta. Irina cu al sau Ford ProbePostat în original de adrian17071979 Vezi post@DDK- se vede la M5 un fum albastru in coada lui?
@rZvBooM - ai fost si tu prezent la VTM? Vad ca v-ati adunat multi pe care ii cunosc la acest eveniment , imi pare rau ca nu am putut sa vin , stateam cu totii la o barfa mica. Flavi (KUC )nu s-a clasat foarte bine in acest concurs , dupa cele citite am aflat ca a fost si o debutanta pe un Ford Probe ( daca gresesc va rog sa ma corectati) .
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
NOW: BMW E39
Comentariu

d, uite niste poze mai clare....
Comentariu