Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Summer Tuning Fest | 14-15 iulie 2012 | Centrul Expozitional Craiova

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Summer Tuning Fest | 14-15 iulie 2012 | Centrul Expozitional Craiova

Evenimentul se va desfasura la Centrul Expozitional Transfrontalier Craiova, pe o suprafata de 1600 mp. Locatia se afla pe bvd. Nicolae Titulescu, vizavi de Baumax.

Se vor premia urmatoarele categorii:

- Best Car of the Show
    - Best 3 Exterior
    - Best 3 Interior
    - Best 3 Engine
    - Best 3 Rims
    - Best 3 Rally Car

SPONSORI:
    Ascet - Service, cauciucuri, anvelope, jante
    Hotel Lido
    CarFashion
    FixAutoCar

PARTENERI MEDIA:
    CraiovaForum
    4TuningRO
    KissFM
    F8 Effect Studio

CAMPIONATUL NATIONAL DE CAR-AUDIO - etapa a 5-a
    Specific : 2x Point event
    Categorii : SPL & SQ (not sure)
    Taxa participare : 50 ron (doar pentru CAR-AUDIO)

COORDONATE GPS:
    Latitudine: 44.33921943370556
    Longitudine: 23.76119077205658

Pentru inscrieri, trimiteti un e-mail la craiova_racing@yahoo.com cu o scurta descriere a masinii pe care doriti sa o expuneti, poze descriptive si un numar de telefon.

Cazarea expozantilor din alte orase se va face gratis, in limita a 30 de camere (cu posibilitate de extindere), la Hotel Lido***, din str. Constantin Brancusi, nr. 10. Cei care doresc cazare, sunt rugati sa specifice ce fel de camera doresc si pentru cate persoane.

Inscrierile se vor face pana pe MAXIM 10 iulie, cu limita de 100 de masini expuse. Masinile din Craiova vor trebui sa fie prezente la locul de desfasurare a evenimentului obligatoriu de vineri, 13.07. Expozantii din afara Craiovei se vor prezenta pentru aranjarea masinilor in hala pana sambata dimineata, la maxim ora 9:00.

Taxa de acces pentru spectatori: 10 lei/zi.

Cum va fi cu spalatoriile din zona ? Am inteles ca nu sunt non-stop si se deschid la ora 9:00.
    My car www.facebook.com/cs11abc

Comentariu

Salut Katy.
      Referitor la programul spalatoriilor particulare din zona nu am informatii referitoare la programul acestora.
      Dar te pot ajuta cu localizarea benzinariilor care au program non stop si care detin spalatorie auto.
      Prima astfel de benzinarie ( OMV) este la 100-200 metri de locul de desfasurare a evenimentului pe partea stanga imediat dupa primul semafor.
      A doua spalatorie ( OMV ) este la aproximativ 1 km de locul de desfasurare a evenimentului pe partea dreapta cum mergi spre centru orasului .
      P.S.: Daca vei fi prezent mai am o surpriza pentru tine ( ti-am dat un pm mai demult ).

Comentariu

Voi fi prezent cu inca o modificare minora la masina . Ms pentru info, oricum vin cu ea spalata de aici si acolo o mai spal odata.

De aici nu mai participa nimeni ?

Comentariu

Poze de la evenimentul din 14-15 iulie .
          A fost frumos , s-au legat prietenii din tara cit si din zona , s-au format opinii si s-au dat premii.
          Felicitari organizatorilor cit si participantilor , sa reveniti cit mai curand cu un nou eveniment in Craiova.
          Fișiere atașate

Comentariu

Au fost ceva masini, ati avut ce vedea.

Comentariu

Da , ai dreptate , au venit masini in numar destul de mare si au fost premiate atat cele autohtone cit si celelalte masini prezente la acest salon.
              Eu nu am fost prezent decat sambata , dar nu am stat foarte mult timp.
              M-am intalnit cu foarte multi care ii cunoasteam si chiar mi-a facut placere sa ii vad pe toti in acelasi grup de " maniaci" ai automobilului ( si aici am pus ghilimelele de rigoare deoarece ma refer la sensul bun al cuvantului ) .
              Inca o data : felicitari organizatorilor si ma bucur ca s-a organizat inca un eveniment frumos la Craiova.
              Fișiere atașate

Comentariu

2 x 2o6
                Fișiere atașate

Comentariu

Summer Tuning Fest '12 on Vimeo

Comentariu

Procesare...
                  X