Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

accident de masina...

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• accident de masina...

nu stiu unde sa postez....dar asta e...imi cer scuze dar ma retrag de pe forum...fara voia mea...masinuta mea e intr-o curte...constatare asigurare "dauna totala"...eu m-am ales cu 2 vertebre fracturate si 1 fisurata....2 luni is pe dreapta in corset...asa ca va multumesc pt tot...si sper sa ne vedem la urmatoarea masina

Naspa veste, bine ca ai scapat.

Dar de ce te retragi de pe forum...asta nu inteleg, ca sa postezi aici trebuie sa ai neaparat masina?

Comentariu

Ne pare rau sa auzim de cele intamplate.
      Insanatorire grabnica.
      Si lasa ca fierul, se cumpara altul,Tu sa fi sanatos.

Comentariu

Insanatosire grabnica.
        Este bine ca ai scapat si vorba anteriorilor colegi : fiarele se repara , eventual se cumpara altele tu sa fii sanatos.
        Nu trebuie sa te retragi de pe forum , suntem bucurosi sa vedem comentariile tale si atunci cand iti vei lua noua achizitie sa nu eziti sa o prezinti pe forum.
        Toate cele bune si sa te insanatosesti rapid.
        Asteptam vesti de la tine si vrem sa vedem in continuare comentariile tale pe subiectele din forum.
        Sanatate multa.

Comentariu

Nașpa. Bine că ai scăpat, chiar și în condițiile astea.

Comentariu

Mersi mult baieti,si eu ma bucur ca am scapat...eu eram in coloana aveam 30km/h si am fost lovit din spate de un fiat ducato 2t plus 2t incarcatura = total 4t,el avea vreo 70km/h,m-a aruncat cu masina 30m in fata pe aceeasi banda de mers(noroc ca nu m-a aruncat pe contrasens) intr-un renault clio symbol....duba la randul ei a fost lovita din spate de un bmw(pisicuta) care o intrat in plin in duba fiindca asta cu duba nu a franat si asta cu bmw cum nu a vazut stopurile ca se aprind a reactionat prea tarziu probabil si a intrat in duba si asa inclestati o mai venit o data in mine.....eu azi mi-am facut devizul de reparatii care a ajuns la 7500euro...iar valoarea masinii de catalog la momentul accidentului e de 6500euro...asa ca dauna totala....eu 80 de zile spitalizare cu promisiuni mari de recuperare...nu imi imaginam ca e asa naspa sa porti corset de imobilizare ....o sa raman in continuare pe forum....iar pe viitor m-am gandit si optez pentru un opel astra nou...motorizare 2.0 16v CDTI 160cp in 4 usi...ma cumintesc ....promit sa postez cand o sa am alta masina...

Avarii spate = varza......avarii fata - bara,intaritura indoita vreo 2 3 cm,si 5mm capota stramba atat....daune renault clio symbol in care am intrat in urma loviturii din spate : - stop,portbagaj,podea portbagaj,aripa stanga,bara,lonjeron stanga,suporti toba, puntea spate deplasata....nu mi-au sarit airbagurile cand am lovit in fata fiindca nu a fost impactul tare,v-am zis ce am eu in fata...mie nu mi-a venit sa cred cat de varza a fost renaultul lu ala.....opelul sunt masini bune sau au fost nu stiu cum sunt cele noi....si cine a zis ca, coupeurile sunt mai sigure a avut dreptate....

Comentariu

80 este ceva. Of. Poți să ne mai dai câte un semn, oricum altceva mai bun nu ai de făcut.

Baftă le recuperare. Eu cu dublă hernie de disc te înțeleg. Nu va fi simplu și ușor deloc.

Comentariu

mersi inca o data...pai cam in afara de toata ziua in pat nu fac mai nimic...n-am voie sa ridic nici macar o sticla de 2l de cola

Comentariu

Ce ghinion sa te loveasca din spate si sa nu ai nicio vina, cel mai naspa.
                  Oricum iti iei bani de pe asigurare banuiesc?

Comentariu

acu is in negocieri cu ei...daca nu o sa ajung sa ii dau in judecata ca se cam trag pe cur...inspectorul mi-a evaluat masina la 2500 de euro...idiotul...fara sa se intereseze ce model e si cat a costat noua...o crezut ca e o astra normala...azi l-am sunat si i-am zis ca masina noua a valorat 28.000 de euro noua acu 10 ani...am apelat la ajutor juridic...si dupa constatare cu nivel mediu de intretinere masina valoreaza 7000 de euro la ora actuala...or zis ca o sa revina cu un telefon zilele astea...

Comentariu

Postat în original de z20let Vezi post
                      .iar pe viitor m-am gandit si optez pentru un opel astra nou...motorizare 2.0 16v CDTI 160cp in 4 usi...ma cumintesc ....promit sa postez cand o sa am alta masina...
                      Pai asa te cumintesti? cu un diesel de 160CP care cu o simpla resoftare il duci in 190CP deci practic te cam apropii de ce aveai inainte.

Comentariu

stii ca nu sunt adeptul.....optez pt diesel pt cuplu si pt consum...te ajuta sa iesi cand ai nevoie si merge lin cand arde becu......

numa atat...ca dupaia o aparut politia

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Image0159.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	123,7 KB 
ID:	39815 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Image0161.jpg 
Mărime:	132,9 KB 
ID:	39813 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Image0158.jpg 
Mărime:	155,5 KB 
ID:	39814

Comentariu

Procesare...
                        X