Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Km vs vechime

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Km vs vechime

Presupunand ca doriti achizitionarea unei masini, ce preferati :
    O masina mai noua cu un numar mai mare de km sau o masina mai veche cu un numar mai mic de km !?
    In progress 1st 206+

Sincer eu as merge pe nr de km,asta in conditiile in care eu prefer masina noua.
    sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Ideal e ca masina sa fie cat mai noua, sincer sa fiu eu nu am incredere in cei care vand masini vechi cu putini km(99% au km masluiti).
      Deci sincer prefer o masina veche de 2 ani cu 50000km la bord decat una de 5 ani cu 10000km.

Comentariu

Daca esti atent la detalii,iti dai seama daca numarul de km,este aproape de adevar.Eu prefer o masina mai veche cu km. cat mai putini.Am observat ca masinile mai noi,asta la toti producatorii,sunt mai putin fiabile,decat cele de generatie mai veche.

Comentariu

Pai ce crezi Dane , criza si economia asta a venit cu flori ? De unde crezi ca au taiat ?
          sigpic

Comentariu

Depinde starea masinii care e. Poate sa fie masina de 1-2 ani sa aiba 80.000 km si sa fie trasa de ea, iar o masina de chiar 10-11 ani sa aiba 180.000 km, dar sa fie intretinuta ( un familist ceva ), fara rugina, motorul sa se comporte bine si la relantiu si la viteza, sa nu scoata fum, sa nu manance ulei......... Sunt multe aspecte referitor la comparatia : Anul masinii si KM masinii.
            Acum depinde de fiecare ce vrea ( dotari, motorizare, consum, fiabilitate ).
            Eu sincer as merge pe o masina sa fie atat tehnic cat si estetic buna. Nu prea conteaza anul. Dar sa nu fie mai veche de 11-12 ani.
            Eu am passat-ul acesta este din dec. 98` ( 99` pe carte ) si este impecabil. Merge de rupe si are 135.000 Mile ( 215.000 KM ) Nu bate, directia foarte buna, la 160 la ora mergeam cu mainile luate de pe volan, stabilitate, dotari la anii ei care unele masini si de 3-4 ani nu au, nu are pic de rugina, interiorul fara nici o zgarietura, ruptura.
            Acum depinde de la om la om.
            Toate cele bune !!!

Comentariu

Procesare...
            X