Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Presupunand ca doriti achizitionarea unei masini, ce preferati :
O masina mai noua cu un numar mai mare de km sau o masina mai veche cu un numar mai mic de km !?
Ideal e ca masina sa fie cat mai noua, sincer sa fiu eu nu am incredere in cei care vand masini vechi cu putini km(99% au km masluiti).
Deci sincer prefer o masina veche de 2 ani cu 50000km la bord decat una de 5 ani cu 10000km.
Daca esti atent la detalii,iti dai seama daca numarul de km,este aproape de adevar.Eu prefer o masina mai veche cu km. cat mai putini.Am observat ca masinile mai noi,asta la toti producatorii,sunt mai putin fiabile,decat cele de generatie mai veche.
Depinde starea masinii care e. Poate sa fie masina de 1-2 ani sa aiba 80.000 km si sa fie trasa de ea, iar o masina de chiar 10-11 ani sa aiba 180.000 km, dar sa fie intretinuta ( un familist ceva ), fara rugina, motorul sa se comporte bine si la relantiu si la viteza, sa nu scoata fum, sa nu manance ulei......... Sunt multe aspecte referitor la comparatia : Anul masinii si KM masinii.
Acum depinde de fiecare ce vrea ( dotari, motorizare, consum, fiabilitate ).
Eu sincer as merge pe o masina sa fie atat tehnic cat si estetic buna. Nu prea conteaza anul. Dar sa nu fie mai veche de 11-12 ani.
Eu am passat-ul acesta este din dec. 98` ( 99` pe carte ) si este impecabil. Merge de rupe si are 135.000 Mile ( 215.000 KM ) Nu bate, directia foarte buna, la 160 la ora mergeam cu mainile luate de pe volan, stabilitate, dotari la anii ei care unele masini si de 3-4 ani nu au, nu are pic de rugina, interiorul fara nici o zgarietura, ruptura.
Acum depinde de la om la om.
Toate cele bune !!!
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu