Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Folie pentru copilu meu

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Folie pentru copilu meu

Aveti idee cine se pricepe de pe la noi sa puna folie auto....as vrea sa imi montez si eu folie pe masina dar nu sa dau inutil 300 ron mai ales ca masina mea la geamuri are margine neagra....adica e foarte simplu de montat folie...
    Sau varianta 2 una mai ieftina...unde montez folie ieftin si ok..
    tnx guyz...
    Ultima editare de mushu; 23.Feb.2011, 20:09.

Pt altii in situatia ta, folia are 2 omologari, timbrul pe geam, si certificatul de omologare cu stampila unui service autorizat si agreat rar.
    Pt mushu: ai pm.
    Ultima editare de PWR; 23.Feb.2011, 22:36.
    sigpic

Comentariu

Am uitat sa mentionez, ca, codul de pe timbru, se regaseste in certificatul de omologare.
      sigpic

Comentariu

Merci deluxu....asteptam salariul acuma...sau poate doneaza careva

Comentariu

La tine nu ar trebui sa coste prea mult ca tu ai luneta si geamurile fata...in rest geamuri spate ca si inexistente.
          Oricum la aia de langa spalatoria Trompi sau la Margraf fara 500ron nu pleci,au scump.

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
            La tine nu ar trebui sa coste prea mult ca tu ai luneta si geamurile fata...in rest geamuri spate ca si inexistente.
            Oricum la aia de langa spalatoria Trompi sau la Margraf fara 500ron nu pleci,au scump.
            Langa Trompi, adica la Metin am trimis peste 20 de masini.Este mai scump dar manopera e de super calitate si folia pusa de ei si de acum 4 ani sta perfect pe geam. Daca vrei, facem vorbele.
            Chiptuning si Remapari DIMSPORT
            sigpic

Comentariu

Rares...baiatul vrea sa-si puna in particular,adica sa nu se duca la Margraf sau Trompi, vrea sa apeleze la cineva care stie sa aplice folia pe geamuri in particular ca sa-l coste mai putin, undeva pana in 200ron.

Comentariu

Mushu ai pm cu nr de tel.
                sigpic

Comentariu

Mushule dupa ce rezolvi sa imi zici si mie pareri si pret ca si eu vreau sa imi pun.

Comentariu

Pai nu ai vazut ma la mine?
                    sigpic

Comentariu

Pai de acum 2 ani de cand ti-ai pus tu s-o mai fii schimbat pretul....

Comentariu

in principiu...toata lumea zice ca la cine zicea deluxe omu e greu de dat de el ...dar e cel mai ieftin...vreau sa evit sa montez la firma...am avut folie de la ele sunt ok dar nu exceleaza ...ce sa zic...
                        Eu mi-as dori sa o fac intern...adica mai ieftin ...sa dau o cola mare si un gratar, distratie cu prietenii si sa montez folie...asa imi doream eu...se pare ca am gasit pe cineva care imi pune folie cu 100 ron dar sa vad ...pana nu vad nu cred...cam asa ceva...daca nu ...il iau pe deluxu ca tot e baiat saritor...si de gasca...

Comentariu

100 lei cu tot cu autorizatie? In cazul asta m-ar interesa si pe mine...si stau 3 ore intr'un garaj si le pun singur Astept un PM daca e pe bune, si e chiar asa ieftin.
                          Yahoo: danxtazy
                          Cars: Opel Astra F 1.6SZ & BMW 316i Compact.

Comentariu

Mai omule ...oferta e cam pentru mine si da este cu timbre ...deci ....ce sa iti zic...

Comentariu

Pe am montat cu 200 ron folie pe toata masina si parasolar pe Burada mai sus de autogara si o pune bine bine
                              Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Procesare...
                              X