Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce numere aveti la masina?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

CT 42 BIG - Barzan Ionut & Gabriela
    42-ul era printe putinele libere.

Comentariu

Chiar ma gandeam de ce ti-ai ales tocmai 42 la nr deci pana la urma se pare ca e la mare cautare BIG-ul.

Comentariu

EU am la sharan PH 12 EOR NU E PREFERENTIAL DAR PENTRU CA E DIN 1996 I MAI ZIC E O RABLA

Comentariu

AG 12 MXI
          Mariana x Ionut ,eu am vrut invers dar din pacate nu s-a putut cu I in fata.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	SNC00217.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	217,5 KB 
ID:	40031

Comentariu

Last: B 76 HJG (leasing)
            New e pe vina sper ca.. VL 12 IBI( 12luna si ziua de nastere , motor 1.2 & 12 Valve )
            My special girl... Is my car.
            sigpic

Comentariu

B 199 AND ..AND de la numele meu(Andrei) si 199 nu stiu de la ce..initial am vrut 999..dar nu aveau
              [R] Clio 2 Autentique [Odyssee]
              sigpic

Comentariu

Prima masina MS-86-UPY (porecla mea e GOOPY) si am mai si perforat 6-le ala ca sa intrerup linia sa semene si mai bine cu G
                Apoi am avut parca MS-84-GUP tot de la porecla doar ca acum numarul venea de la anul meu de nastere
                Apoi MS-87-GUP bineinteles porecla,dar acum nemaiavand disponibil anul de nastere am pus la nimereala.
                Si acum MS-09-ZZK asa am cumparat masina si nu m-am mai agitat sa il schimb pentru ca oricum nu aveam de gand sa o tin mult.

Comentariu

DJ 88 JOA, ma bucur ca l am gasit liber..JOA cum ma alintau prietenii in liceu iar 88 anul nasterii
                  Accesorii audio-video.Navigatii dedicate.

Comentariu

M-PO-460 nu este preferential dar l am nimerit bine nu primesc amenda de parcare de cand am numerele astea . sunt numere de germania pt ca aici locuiesc
                    BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
                    X