Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce parere aveti de magazinele online de piese auto?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce parere aveti de magazinele online de piese auto?

???????

Depinde de unde se cumpara, ca sunt firme serioase si neserioase, in general e buna o recomandare(o cautare pe google, o parere de la cineva care a cumparat de acolo, pareri/impresii luate de pe forumuri de specialitate,etc) inainte de a se cumpara de pe astfel de magazine.

Comentariu

Cei mai mari si cei mai vechi sunt autokarma.ro si ingaraj.ro dar nu pot spune ca au cele mai bune preturi pe piata de piese online.Uneori gasesti preturi bune pe site-uri de care nu stia nimeni.

Comentariu

www.boorze.com/ro/

incercati acest site, eu am cumparat mai multe chestii din Italia si Ungaria de pe site

Comentariu

Buna seara, eu detin mai multe site-uri de piese auto, ce pot sa va zic, atata timp cat produsul este nou, se ofera grantie si factura totul este ok. Sa luam un exemplu de un site de oglinzi auto, de ce online si nu un magazin de oglinzi auto fizic. Sa stiti ca magazinele online au preturi mult mai ieftine atat de ieftine incat si cu costul transportului tot iesti mai ieftin decat de la un magazin de piese auto.

De ce este asa, pai daca tu vinzi oglinzi auto doar online nu ai multe chetuieli, intretinerea site-ului pe care ti-o faci singur si hostul. Neavand multe chetuieli ai si preturi acceptabile. Uite si un exemplu de site cu oglinzi auto http://oglindaauto.ro/ poti compara preturile pe care le gasesti aici cu un magazin de oglinzi sau piese auto general.

Va salut,
          Ovidiu

Comentariu

si eu vand piese auto si online si la magazin fizic. Online-ul, desi e in plina dezvoltare, inca nu este o parte puternica. Aduce surprize uneori, comenzi consistente, dar inca se vand foarte multe doar prin telefon, deci nu chiar din site.

In rest sunt aceleasi conditii ca si cum ai cumpara de la oricare alt magazin.

Comentariu

Oricum, acum sunt f multe site-uri cu baza de date complexe pentru piese auto, deci este oferta, doar sa stii sa cauti. Faptul ca sunt asa de multe creeaza concurenta, deci totul merge spre bine

Comentariu

Procesare...
              X