Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Bmw E46 318i

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Si in ce consta pregatirea asta pentru TUV si cam cat costa?

Comentariu

Ma costa 1000 euro pentru ca am ceva pe la cardan , toba trebuie schimbata pentru ca nu pot trece cu asta veche deoarece finala este iesita prea in afara si din ce mi a zis mecanicul ca este si sparta , arcul de pe spate stanga rupt , si mai are ceva dar nu mai retin ce mi a zis asta ceva din cauciuc mecanicul a spus ceva din gumi acum nu am inteles eu prea bine ce a vrut sa spuna oricum o piesa de sustinere ... marti am sa merg sa vad cum decurg lucrarile si am sa postez ce anume are exact

Lucrarea la masina 870 euro iar restul tüv'ul

De cand am masina in service am condus un e39 cu motor de 2000 i din 2001 si am ramas profund impresionat mult peste e46
      BMW E46 318i

Comentariu

ar trebui sa incerci un 525d din 2001 ...sa vezi diferenta

Comentariu

imi imaginez numai ca aici daca este sa imi iau un e39 cu sigurantza nu va fi pe motorina cu pe benzina.
          BMW E46 318i

Comentariu

care este diferenta?

Comentariu

care este diferentza dintre ce anume ? benzina fatza de motorina?
              pai sa o luam asa : in primul rand taxele mult mai mari , daca este euro3 nu ai voie cu ea in centrul orasului , eu stau in centru asta ar insemna sa iau amenda 40 euro si 2 puncte la fiecare control ,am un prieten cu un seria 7 din 2005 diesel si are euro3 sta cu mine pe scara si isi tine masina la 6 km de casa , la benzinare este diferit eu de exemplu il am din 2000 si am euro4 pe el iar impozitul este de 230 euro pe an, la diesel este mult mai mare ... iar aici ca sa detii un diesel singurul avantaj care ar fii este sa faci cel putin 10mii km pe luna cu ea in rest nu se renteaza
              BMW E46 318i

Comentariu

am mers ieri la service si mi a schimbat urmatoarele : ulei cutie si diferential , toba finala, acea piesa de la cardan , curelele acelea de accesorii sau cum se numesc, lichidul de frana , arcul pe spate stanga , inca o piesa dar nu stiu cum ii zice era ruginita si rupta, uleiul de la servo . pe 15 aprilie am sa merg sa o iau sper sa fiu multumit de mersul masinii ...
                BMW E46 318i

Comentariu

Salut. Oare merita cumparat acest motor? Mulțumesc.

Comentariu

Salut,

Daca te apuci si cauti cu inca 1000 iti iei masina cu totul si o sa ai si alte piese de schimb

Comentariu

pe ce masina vrei sa il pui? la banii aia cumperi motor din 2002 EU ZIC CA NU SE MERITA 1700 hmmm cumperi din anglia una buna si motor de 2.5 si faci rocada de pe aia pe a ta plus ca iti raman piese
                      BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
                      X