Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Atelier auto!!

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Atelier auto!!

As dori sa imi deschid un atelier auto fara acte .... Cum pot sa ies basma curata daca vine garda la mine ?Ce sa le zic ?

Cel mai bine daca tot vrei sa deschizi ceva sa o faci legal.

Comentariu

Ca e garajul tau si posibilul client e un prieten; oricum nu vei avea clienti necunoscuti fara sa le dai hartii ... nu ai cum sa tai facturi sau sa dai garantii ... decat pe gulerul camasii.
      sigpic

Comentariu

Garda o sa vina la tine la modul... ''auzi am si eu o problema la masina cum facem sa o rezolv'' si asa iti faci si ''pretini''...crede-ma cunosc bine fraza asta

Comentariu

Fara PFA

As dori sa imi deschid un atelier auto fara autorizati de nici un fel...Iar daca vine garda financiara am sa le zic ca il folosesc pentru mine si daca mai vine cate un prieten ii fac ceva marunt moca...ce ziceti ar merge?

Comentariu

Ti-am mutat aici deschiderea celui de-al doilea subiect care este acelasi cu acesta care este aici.

Comentariu

daca te pricepi la treaba cu atelierul ma gandesc ca te pricepi si la masini zi mi si mie de ce imi oscileaza acul la turometru si tremura masina la relanti masina este bmw 318i e46
              mersi mult si bafta cu garajul app fa ti pf (firma pe persoana fizica ) foarte usor de facut si ieftin
              BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
              X