Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ca e garajul tau si posibilul client e un prieten; oricum nu vei avea clienti necunoscuti fara sa le dai hartii ... nu ai cum sa tai facturi sau sa dai garantii ... decat pe gulerul camasii.
Garda o sa vina la tine la modul... ''auzi am si eu o problema la masina cum facem sa o rezolv'' si asa iti faci si ''pretini''...crede-ma cunosc bine fraza asta
As dori sa imi deschid un atelier auto fara autorizati de nici un fel...Iar daca vine garda financiara am sa le zic ca il folosesc pentru mine si daca mai vine cate un prieten ii fac ceva marunt moca...ce ziceti ar merge?
daca te pricepi la treaba cu atelierul ma gandesc ca te pricepi si la masini zi mi si mie de ce imi oscileaza acul la turometru si tremura masina la relanti masina este bmw 318i e46
mersi mult si bafta cu garajul app fa ti pf (firma pe persoana fizica ) foarte usor de facut si ieftin
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu