Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Detalii ford mustang

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Detalii ford mustang

Vreau sa stiu totul despre un ford mustang
    Cat consuma la 100km/care e impozitul...

iubesc aceasta masina!!!

Salutari si bine ati venit pe acest forum .
    In legatura cu acest model care am inteles ca va este atat de drag , va rog sa puneti mai multe detalii cum ar fi, ce an de fabricatie v-ati dori si nu in ultimul rand motorizarea de care vreti sa dispuna frumosul Mustang.
    Va multumim.

Comentariu

Ford Mustang ca Mașină sport/coupe în Oradea

Ford Mustang ca Mașină sport/coupe în Oradea

Astept un raspuns cat mai complet..posibil!!!

florinalexiu

PPPPPLLLLLLSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EEE AAA MMEEEEAAAA

Comentariu

Masina este destul de tanara avand in vedere Km rulati.
        Intretinerea insa.....este destul de mare , impozitul si asigurarea lasand un gol in buzunar.
        Sincer , am reusit sa ajung cit de cit aproape de un astfel de model , fotbalistul international Gabi Popescu avand unul in cusodie in anii 90.
        Mi-a placut si este foarte frumoasa masina , chiar unul din modelele preferate ale americanilor ( mai ales cel decapotabil ).
        Daca nu a fost lovita ( nu ma refer la lovituri usoare , ci la un lonjeron stramb si mult chit pe ea ) sfatul meu este sa te duci la o reprezentanta zonala sa o "purifice pana in maduva piulitelor " cei de acolo , apoi tragi linie si aduni.
        Concluzia finala fiind luata de tine personal fara alte povesti ale vanzatorului.
        Pretul este foarte bun , insa intretinerea trebuie luata in seama.
        Succes mult si sa ne tii la curent cu noile informatii.

Comentariu

Salut

Deci,crezi ca e ok..
          Estimativ,,cat e impozitul?
          asigurarea?
          Si cat consuma/% km....o astfel de masina???
          Multumesc frumos!!!!

Comentariu

Consumul aproximativ: 18 litri /100 km in oras , minim 12 litri /100 km afara , asta datorita technologiei din anii 90 ( si nu te lua dupa ce spune pe hartie si pe net , vorbesc practic si pe timp de primavara , vara , toamna ).
            Acum stau altfel consumurile la noile modele.
            Impozit si asigurare nu stiu , din pacate.

Comentariu

Am inteles ca ceva nu e ok la ambreiaj,,,iar cei de la reprezentanta au spus ca ii schimba ambreiajul in pret de 1000 euro...nu stiu ce sa spun...
              Eu intreb...se poate pune ambreiaj si din alte "parti"...modele..de masina,,,sau,,,nu merge decat de la model de ford mustang???
              Multumesc...
              MI-E DRAGA MASINA ASTA DE NU MAI POT!!!!
              NU IMI EXPLIC DE CE...
              PARCA MI S-A LIPIT DE SUFLET..

Pai e model din anul 1997....
              mi-e draga de nu se poate!!!!!
              O vreau!!!!

DACA E MODEL DIN `97....AR PUTEA CA LA CAPITOLUL CONSUM SA FIE ... MAI MIC???
              CA DOAR E SPRE SFARSITUL ANILOR `90...

Multumesc mult de tot!
              SI DACA MAI AVETI DETALII,,DESPRE O ASFTEL DE MASINA,,LE ASTEPT CU TOT SUFLETUL...
              ACELASI.
              MULTAM`!!!!!!!!!!

Multam pt.sinceritate la cap.raspunsuri..
              Deci consuma mai multre deact un porche..sau pontiac,,,
              care si ele sunt masini fff puternice..

Mai mult decat*..scz. Pt greseli!

Fișiere atașate

Comentariu

Ambreiajul il poti schimba si cumpara cu mult mai ieftin , dar mai trebuie investit in aceasta masina destul de mult dupa cum vad in poze.
                Bine , daca o cumperi pentru ditractie , nu iti trebuie sa fie totul la linie insa , daca vrei sa o intineresti pentru a doua oara , iti garantez ca trebuie sa te pregatesti cu inca o data pretul de achizitie al acestei masini.
                Parerea mea , acum sper sa nu iti fi taiat elanul bucuriei tale dar sa fim realisti si sa ne uitam la cit mai trebuie investit dupa achizitonarea visului de mai sus.

Comentariu

Nu tin in mod cu totul deosebit sa o intineresc pt. a doua oara

alte fotografii

Trebuie sa-ti mentionez ca masina este plina de praf si nu a fost spalata de mai bine de un an. Intre timp, asa cum poti observa, cineva a spart geamul mic din dreapta spate

Masina nu e spalata de multa vreme asa ca e plina de praf
                  Fișiere atașate

Comentariu

Postat în original de floryan Vezi post
                    nu tin in mod cu totul deosebit sa o intineresc pt. A doua oara

alte fotografii

trebuie sa-ti mentionez ca masina este plina de praf si nu a fost spalata de mai bine de un an. Intre timp, asa cum poti observa, cineva a spart geamul mic din dreapta spate

masina nu e spalata de multa vreme asa ca e plina de praf
                    cat ar fi pretul unei astfel de masini ca sa fie ok>?
                    Multumesc!

Te superi daca te rog frumos sa fii bun,,sa imi recomanzi o masina,,,bunuta?

asta in caz ca ma razgandesc{DESI NU CRED}!!!...vreau insa sa fie sport/coupe..neaparat!!!!
                    bmw z3/hyunday coupe/ford....vW.

Comentariu

Te rog abtine-te in a face posturi repetate unul dupa altul ... nu e messenger, foloseste functia edit si adauga ideile intr-un singur post.

De asemenea nu mai da quote la postul anterior, este evident ca postului anterior se raspunde/i se aduce o completare.

Spor la reconditionare. Ai de munca.
                      sigpic

Comentariu

Postat în original de floryan Vezi post
                        Deci,crezi ca e ok..
                        Estimativ,,cat e impozitul?
                        Multumesc frumos!!!!
                        Impozitul la o capacitate cilindrică de 3800 cc e destul de mare in Romania, ca sa o inmatriculezi pe Romania iti trebuie ceva venituri, stiu ca e peste 1000 euro/an.
                        Solutia ar fi sa o inmatriculezi pe Bulgaria.
                        Consumul e cam mare...practic e o masina cu pretentii, trebuie sa ai venituri destul de mari ca sa o utilizezi zi de zi.

Comentariu

Daca o inmatriculezi pe bulgaria nu mai poti face rca in romania decat pe o luna, si asta de maxim 3 ori ... dupaia sanatate

au trecut vremurile cand toti pe strada erau texani
                          sigpic

Comentariu

Pai e inmatriculata

Comentariu

Procesare...
                            X