Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Proton satria neo

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Proton satria neo

Buna seara.

Cautand o masina second hand am dat pe un site din UK de proton satria neo.Am mai vazut cateva pe acolo dar despre performantele lor nu prea am aflat mare lucru.Ce gasisem si mi-a si placut cat de cat era cam asa:

Fuel consumption (urban) 28 mpg
    Fuel consumption (extra urban) 61.4 mpg
    Fuel consumption (combined) 42.8 mpg
    0 - 62 mph 11.5 seconds
    Top speed 118 mph
    Cylinders 4
    Valves 16 v
    Engine power 110 bhp
    Engine torque 148 lbs/ft
    Body style Hatchback
    Engine size 1597 cc
    Fuel type Petrol
    Number of doors 3
    Number of seats 5
    Gearbox type MANUAL
    CO2 emissions 157 g/km
    Insurance group 7
    Vehicle tax band G

Pretul variaza intre 3000 si 4000 de lire.

Imi puteti spune o parere?

Si de unde iei piese si ce mecanic din Romania se pricepe la asemenea masini?

Comentariu

Pe prima generatie motoarele erau de mitsubishi sau de renault, pe neo sunt produse de lotus...sunt gen v-tec, oricum destul de basic pentru cineva care stie meserie
      sigpic

Comentariu

Ce-i drept cu piesele o sa fie cam ciudat dar faza e ca nu o sa imi trebuiasca piese in fiecare zi.plus ca am cateva rude ce stau in londra si in caz de ceva as putea sa le rog sa ma ajute.

Comentariu

Pai si unde vrei sa o conduci, in Romania sau in Anglia?
          E cam aiurea cu volanul ala de dreapta atata timp cat conduci pe strazile din Romania, sunt niste dezavantaje...mai ales cand vrei sa faci o depasire.

Comentariu

Pentru aici vreau sa o iau.si stiu ca e un pic nasol dar am mai condus cu volan pe dreapta si e mai complicat cand ai in fata o masina mare sau un tir ceva,ca la masini normale poti vedea si prin masina din fata.
            Dar eu as vrea o parere mai mult referitoare la raportul capacitate-pret.

Comentariu

Din ce vad eu aici masina arata destul de bine, la 3000 eu zic ca merita, stiu ca masinile SH din Anglia sunt cele mai ieftine, motorul e bun 110CP, consum mic.
              Daca negociezi eu zic ca o scoti si la sub 3000 de lire.

Doar asta ar fi problema, cand ai un tir/autobuz/microbuz,etc ceva in fata si vrei sa te bagi in depasire, e cam riscant.

Comentariu

Procesare...
              X